Q-BASE 2011: Alles wat je moet weten

Volgende week zaterdag 10 september vindt Q-BASE voor de achtste keer plaats, bij Airport Weeze. Hieronder vind je alles wat je nog moet weten.

Openingstijden
Q-BASE opent om 17.00 uur haar deuren, om ze 14 uur later om 7.00 uur weer te sluiten.

Legitimatie
Er wordt streng op leeftijd gecontroleerd, de minimumleeftijd is 18 jaar. Zorg dat je geldige legitimatie bij je hebt, anders kom je er niet in! Een kopie wordt NIET als geldige legitimatie gezien.

Ticketverkoop
Reguliere kaarten voor Q-BASE kosten € 49,50 (ex fee) en VIP kaarten voor Q-BASE kosten EUR 64,50 (ex fee) en zijn te koop via deze directe link:
http://q-base.tickets.q-dance.nl en alle filialen van Primera.

Bezoekers uit het buitenland kunnen daarnaast bij de volgende verkooppunten terecht:
Wereldwijd: Q-dance.nl
Duitsland: Bass Tickets
Frankrijk: Trip & Teuf
België: FNAC
Denemarken: Hardstylers.dk

Timetable
Zoals elk jaar wordt de timetable op de woensdag voor Q-BASE bekend gemaakt opQ-dance.nl.

Arrangementen
Net als voorgaande jaren biedt Travel2dance weer verschillende Q-BASE pakketten aan op vakantiepark Klein Vink Arcen.
Kijk op Travel2dance.nl voor meer informatie.

Het weer
Als we de weersvoorspellingen mogen geloven zal het zonnetje Q-dance ook op Q-BASE niet in de steek laten. Neem voor de zekerheid toch nog wat warmere kleding mee voor ‘s nachts, dan kan het behoorlijk afkoelen.
Er zijn voldoende kluisjes op het terrein aanwezig.

Kluisjes
Het huren van een kluisje kost EUR 6,- en je betaalt EUR 5,- borg. Je kunt tijdens het festival bij je kluisje om hier spullen uit te halen of in te doen.

Spullen
Eten en drinken mogen niet het terrein op. Deodorant en zonnebrand mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee.

Voetbalshirts & Vlaggen
Nederlandse clubshirts en vlaggen van voetbalclubs zijn niet toegestaan.
Nederlands elftal shirts, Internationale shirts en (Nederlandse) vlaggen zijn weltoegestaan.

Drugs
Wij moeten ons conformeren aan het beleid van Duitsland, dit is streng..! Soft- en harddrugs zijn niet toegestaan in Duitsland. Als er bij jou drugs wordt aangetroffen, zal je vanuit overheidswege worden overgedragen aan de politie. Het beleid is zero-tolerance.

Merchandise
Net als op alle Q-dance evenementen wordt op Q-BASE weer merchandise verkocht. Wil je een trui, vest, t-shirt, trainingsjack of hoedje van Q-BASE of Q-dance aanschaffen? Check dan op de plattegrond (die je bij binnenkomst krijgt) waar de Q-dance merchandise stand staat. Bij de stand zijn pinautomaten aanwezig.

CD
Ook dit jaar wordt een CD van Q-BASE uitgebracht, gemixed door Ran-D, Thilo & Evanti, Unexist en Thrasher.
De CD is verkrijgbaar op Q-BASE in de Free Record Shop stand.

Pepsi Music Machine
Noisecontrollers geven jou na o.a. Defqon.1 en Mysteryland wederom de kans om hun track “Gimme Love” te remixen. De Pepsi Music Machine staat ook op Q-BASE. Bekijkhier wat je allemaal in de Pepsi Music Machine kunt doen.

RIDE HERE RIGHT NOW – Carpoolen
Op RIDEHERE.NL maak je 100% gratis een carpooldate naar Q-BASE!
Schrijf je in, regel een carpooldate, bespaar geld en spaar ook nog eens het milieu.

Doe dus mee en kom carpoolen naar Q-BASE met RIDE HERE RIGHT NOW!

Busreizen
Organiseer je zelf een busreis, stuur snel een mail naar [email protected] en meld het kenteken van je bus aan.
Als je je bus aanmeldt, hoef je geen parkeerkosten te betalen. Bussen die niet van tevoren aangemeld zijn, betalen EUR 35,- parkeerkosten.

Event Travel organiseert busreizen naar Weeze vanuit heel Nederland. Kijk voor meer info op eventtravel.nl.

Pendelbussen
Vanaf de stations van Venlo en Nijmegen zullen pendelbussen rijden naar het terrein. De kosten hiervoor bedragen vanaf Venlo: EUR 17,- (retour) en vanaf Nijmegen: EUR 20,- (retour). Echter gelden deze prijzen alleen als er van tevoren via eventtravel.nlgereserveerd is. Als je niet reserveert bedragen de kosten voor een retourtje EUR 30,- voor Nijmegen en EUR 25,- voor Venlo. Check eventtravel.nl voor de vertrektijden van de pendelbussen.
Meer info over de pendelbussen vind je hier.

LET OP!! Vergeet daarnaast ook niet te kijken hoe laat je trein vanaf het station vertrekt, het kan namelijk zo zijn dat je nog even op het station moet wachten voordat de eerste treinen gaan. Je kunt 9292ov.nl checken hoe laat je trein vertrekt.

Parkeren
Het is mogelijk om van tevoren je parkeerkaart te kopen. Als je met de auto komt, schaf je nu je parkeerkaart al aan voor €10,- (incl. fee). Uiteraard kun je ook een parkeerkaart bij aankomst kopen, maar deze zal duurder zijn.
Koop je parkeerkaart nu op Onlineticket.nl.

Camera’s
Het is bij Q-BASE toegestaan digitale fotocamera’s en /of een videocamera mee te nemen. Ook is professionele foto-apparatuur toegestaan.

PIN automaten
Op Q-BASE zijn PIN-automaten aanwezig bij de kassa’s, echter werken deze niet altijd even goed. We raden daarom aan om sowieso voldoende cash-geld mee te nemen.

Let op jezelf. En op een ander…
Een dag & nacht feesten doet meer met je dan je denkt. Kom daarom goed voorbereid naar Q-BASE toe. Drink en slaap genoeg en houd er rekening mee dat het ‘s avonds en ‘s nachts koud kan zijn. Tot slot is ons motto altijd ‘samen uit, samen thuis’, let dus op je vrienden en elkaar!

Website
Bekijk de website van Q-BASE op Q-dance.com/Q-BASE.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 03-09-2011 om 19:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (25)

Plaats reactie
Firetrap 03-09-2011 @ 19:54:57

Laat het maar zaterdag zijn! :D ( gaarne geen bijdehante reacties te plaatsen )

eMule 03-09-2011 @ 20:11:24

het is al zaterdag :$ #tochgewoondoen

Mike-O 04-09-2011 @ 18:59:39

Vanaf morgen hebben we nog maar 1 hand nodig om af te tellen..! :) Heb zin als nooit tevoren!

FJDOSS 04-09-2011 @ 20:03:53

strenge controles op legitimatie heb ik nog nooit meegemaakt. Maar goed dit word mijn eerste editie van Qbase, weet iemand misschien of er werkelijk strenge controles zijn?

Firetrap 04-09-2011 @ 20:28:32

Altijd zorgen voor een ID van 18+ die op je lijkt, dan hoef je je al helemaal geen zorgen meer te maken ;)

Mike-O 04-09-2011 @ 20:34:58

Er staat overal dat ze een strenge controle houden. En op de feesten staat er vaak ook dat je vast je legitimatiebewijs bij de hand moet houden. In de 40 feesten die ik heb gehad is mijn ID 2 keer gevraagd en in beide gevallen vroegen ze het aan iedere bezoeker, niet aan mij persoonlijk. Gewoon een beetje zelfverzekerd overkomen, zijn zat jongens die rondlopen op feesten waarbij ik denk: “Jezus, jij zou nog nieteens uit de ballenbak gezet worden, zo jong lijk je!”

broodroosterr 04-09-2011 @ 21:01:23

3x qbase, 3x zo doorlopen zonder enige normale controle (ja, mijn telefoon aanzetten..)
van de 40x hebben ze nog nooit mijn ID gevraagd :)

Dream Chaser 04-09-2011 @ 23:26:21

Zo veel zin in dit feest! Q-Baas voor mij persoonlijk het hoogtepunt van het jaar. Maar ik ben bang dat het Decibel niet gaat overtreffen.

ID controles, voor de geinteresseerden, zijn er op geen enkel festival streng. Heb het zelf nog nooit meegemaakt, dus maak je niet druk. Nergens voor nodig!

Jeroen_n 05-09-2011 @ 11:00:52

Voor mij ook 1e x Q-Base, maar gaat helemaal goed komen denk :D
En ik sluit me aan bij de rest, ook ongeveer 40 feesten gehad, 1x ID gevraagd op Defqon 2010, maar toen vroegen ze om de 3 mensen om ID

BuzzLightyear 05-09-2011 @ 11:23:52

Zinzinzinzinzin! :D

Snor 05-09-2011 @ 11:40:22

@ ID-discussie: En als je er wel uitgepikt word loop je terug en probeer je t 10 minuten later bij n andere controleur of ingang. Ze kunnen toch je kaartje niet af pakken, dan zeg je dat je die gaat verkopen ofzo en loop je weg.

Anyway, absurd veel zin hier in! Eerst nog ff eerste studieweekje zien te overleven!

Wesz91 05-09-2011 @ 11:50:26

@ Snor: In de meeste gevallen werkt dat niet zo.. eerst poortje voor kaartje, dan fouillere/id controle.. dus helaas kunnen ze dat wel, doen ze om illegale verkoop te voorkomen lijkt me, allemaal op eigen risico als je minderjarig een ticket haalt.

Heb hier ook zo veeeeel zin in, hope dat de timetable lekker valt, want geen zin om vanaf begin al aanwezig te zijn.. denk dat t ook stuk rustiger word dan de afgelopen jaren.. maar des te meer ruimte :)

Snor 05-09-2011 @ 12:17:28

@Wesz91: Daar had ik nog niet aan gedacht. Zat met (de beruchte) Defqon2010 in mn hoofd, toen ze ineens superstreng iedereen aan het controleren waren. Vrienden van mij die bijna 30 zijn (en er absoluut niet als 18- uitzien) moesten ook ID tonen, bullshit was dat zeg. 3 van hen hebben anderhalf uur op en neer moeten reizen om thuis alsnog ID te halen. Toen was de ID controle iig voor of tegelijk met kaartcontrole, want het kaartje hadden ze gewoon nog (had er nog eens bij moeten komen).

Wesz91 05-09-2011 @ 12:25:43

@ Snor: ja dan hebben ze mazzel gehad, alsnog waardeloos om terug te moeten reizen dan vooral als je gvd 30 jaar bent.. pff :o ik had t bij project hardcore in 2008, word je kaartje leuk gescanned en dan vrage ze om je ID.. weg geld voor kaartje, reiskosten en gwn je zaterdagavond naar de klote..

eMule 05-09-2011 @ 13:26:02

Leuke tijd was dat ja, om vervolgens met de ID van je broer (de mijne was om een of andere reden in Texel) zo door te mogen lopen, prutsers :’)

Firetrap 05-09-2011 @ 13:50:29

zaterdag niet je ID vergeten hè emiel …

Sjorz 05-09-2011 @ 15:11:19

Zaterdag voor de 3e keer qbase :D . zin! perfecte afsluiter van de festivals

HARDSTYLE_XD_tbse 05-09-2011 @ 22:46:25

zin in zin in zin in !!!! :D

Nikkel 05-09-2011 @ 23:27:59

5x Q-Base zaterdag haha! Wordt flink knallen daar.
Neem je legitimatie mee zou ik zeggen. Ik ben 2.02 meter
en zie er ook wel volwassen (ben 22 jaar) uit en ben toch al
een keer gevraagd mijn legitimatie te laten zien op Q-Base.
Ook het fouilleren kan tegenvallen hoor. En neem niks mee
terug naar huis, kunnen strengen controles zijn op de terugreis
richting Nederland… Veel plezier iedereen!

SkiggyRapz18 06-09-2011 @ 15:56:08
Wesz91 06-09-2011 @ 16:13:04

@SkiggyRapz check m beter hier ;) http://www.n0.se/v/f/a974b_q-base.jpg

Envious 06-09-2011 @ 16:22:22

gratis kaartje gekregen dus sowieso zin in! vorig jaar was super!

Snor 06-09-2011 @ 18:06:20

B-Front afsluiten in Hangar _O_
Eerst even een uurtje rondlopen en terrein checken en dan volgas naar Solutio & The I’s, gevolgd door Arkaine, waarna ik van 10 tot half 3 niet meer uit de Tillt vs A2 Records bunker kom! TT is prima wat mij betreft, en ik moet zeggen dat ik dat al een tijdje niet heb kunnen zeggen van de grootste festivals!

Roan 06-09-2011 @ 18:36:13

Adaro tot 06:00 uur in de bunker _O_. Daarna snel naar de Hangar. :D

Firetrap 07-09-2011 @ 10:10:20

Totdat Chris One begint een beetje terrein verkennen en bij open air/hangar kijken, daarna t/m alpha2 vs WS in tilltbunker, om vervolgens met stukje R3bels en B-front af te sluiten. ZIN IN! :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook