Q-BASE 2011: Drop your own area & podcasts

Voor velen is Q-BASE de onofficiële afsluiter van het festivalseizoen, voor anderen de kans om een eigen area te hosten! Ook zijn afgelopen zaterdag de hostingpartners van Q-BASE bekend gemaakt op Q-dance radio, door middel van radiomixen.

Drop your own area
Na de succesvolle lancering van de ‘Drop Your Own Area Contest’ in 2010, waarbij TK07 haar eigen ammo bunker hostte, heeft Q-dance besloten om dit jaar meerdere ammo bunkers beschikbaar te stellen voor de Drop Your Own Area Contest. Heb jij de gouden formule in handen waarmee jij deze area gedurende 12 uur muzikaal kan invullen en aankleden en denk je dat jouw idee echt een toevoeging aan Q-BASE – raveolution is?

Om mee te dingen in de Drop Your Own Area Contest vraagt Q-dance jou een plan te schijven waarin je kort en krachtig vertelt hoe jij denkt deze area in te kunnen vullen. Denk aan; decoratie, visuals, programmering en aankleding. Aanvullende info vind je hier. Is je interesse gewekt? Stuur jouw plan voor 6 juli 2011 naar [email protected] en ding mee in de Drop Your Own Area Contest 2011!

Podcasts
Afgelopen zaterdag werden de hostingpartners van Q-BASE gepresenteerd in een twee uur durende radio uitzending op Q-dance Radio, door Villain.

In de uren daarop gaf elke frontman een sneak preview van de sound van zijn area: Thilo voor club Underground, Digital Punk voor Tillt! Records, Thrasher voor Prspct, Crypsis voor de Open Air, Ran-D voor A² Records, Sandy Warez voor Footworxx, Unexist voor Hardcore Italia en Korsakoff voor het slotakkoord op de Open Air.

Heb je de uitzending gemist of wil je alles nog eens rustig terugluisteren? Alle sets zijn nu als podcast te downloaden op www.q-dance.com/q-base

In de komende weken introduceren de frontmannen stap voor stap de leden van hun teams. Houdt www.q-dance.com/q-base én de social media in de gaten voor meer info omtrent de line-up van de verschillende area’s.

De Twitter hashtag voor Q-BASE: #QB11
De Twitter hashtag voor Drop Your Own Area: #DYOAVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 16-06-2011 om 13:48 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
I_K 16-06-2011 @ 14:19:02

naja leuk en aardig maar doe mij maar de line up

MelodicArtDJ 16-06-2011 @ 17:44:19

Hmm, snap er niet veel van, maar wat geks bedenken is altijd leuk. Ik doe mee..

Raefix 16-06-2011 @ 23:06:56

villain heeft wel een hele gare podcast >.< ?!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook