Q-BASE 2012 anthems: Endymion – Anarchy

Hardcore stroomt rijkelijk door de aderen van de Endymion formatie. Deze heren bereizen al jaren het hardcore landschap en hebben hierdoor aanzienlijk bijgedragen aan het verleggen van grenzen op internationale schaal. Met een respectabele reeks van releases, waarvan de eerste in 1998 verscheen, hebben ze hun status zeker verdiend.

Een belangrijk deel van hun muzikale prestaties houdt verband met Enzyme Records, het label dat Ruffneck in 2001 startte en Endymion direct inlijfde. Gedurende hun carrière hebben de mannen van Endymion drie albums afgeleverd, waarvan het laatste album, genaamd “Three”, dateert van verleden jaar en nog steeds fris in het geheugen van menig hardcore liefhebber ligt. Dankzij deze successen wordt Endymion vaak gezien als ambassadeurs van de Nederlandse hardcore sound.

Uit bovenstaande blijkt wel dat Endymion de juiste act is om de Thunderdome bunker op Q-BASE te gaan leiden. Na 20 jaar hardcore geschiedenis zal Thunderdome een dikke line-up hosten die de verschillende kanten van de hardcore belicht, van early tot melodieus, en van rauw tot up-tempo. De gasten van Endymion lijken meer dan klaar om dit collectief voor te gaan in de strijd en anarchie te laten zegevieren in deze machtige bunker.

Als vertegenwoordigers van de Thunderdome area, hebben de heren van Endymion hun energie gestoken in het produceren van één van de zeven officiële Q-BASE anthems. Beleef het anthem en de bijgehorende video hier.

YouTube Preview Image

Om de verwachtingen te voeden van degenen die niet meer kunnen wachten om de Thunderdome bunker op 8 september te betreden, heeft Endymion een podcast voorbereid als de geschikte warm-up.

Vergeet je veiligheidshelm niet, want Endymion en de andere Thunderdome artiesten gaan de tent afbreken, zoals we van ze gewend zijn!

Endymion calls to join the collective, and fight for your right to rave!

Twitter mee: #QB12
Meld je aan op Facebook en nodig je vrienden uit.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 29-08-2012 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
Deenite 29-08-2012 @ 11:55:20

Vind er niks aan…

Luxion 29-08-2012 @ 12:54:04

ik wel :D

sensa 29-08-2012 @ 16:50:29

3x niks dit

Grendiner 29-08-2012 @ 17:34:07

Ik geef het net een zesje

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook