Q-BASE 2012 anthems: Henzel & Disco Nova – 8485

In slechts een paar jaar tijd zijn Henzel & Disco Nova er in geslaagd om de weg te vinden naar de respecteerde clubs en grote festivals in Nederland, waar ze hoge ogen gooien met hun performance. De interesse van dit duo ligt met name bij electro en techno. Maar waarom zou je jezelf beperken tot slechts één van deze genres als je ze ook kunt combineren?

De ontwikkeling van Henzel & Disco Nova valt ook te relateren aan de opmars van QULT, wat tot een krachtige combinatie heeft geleid. QULT is een vooruitstrevende creatie van Qlub Underground en levert met nieuwe invloeden een bijdrage. Met zijn volwassen en open-minded uitstraling nodigt het mensen uit om hun muzikale horizon te verbreden en zich te tegoed te doen aan een verfrissende mix van stijlen en genres, met name bestaande uit electro, techno en harddance vormen. In navolging van dit idee, zijn Henzel & Disco Nova klaargestoomd om op Q-BASE naar voren te treden als de gezichten van QULT.

Om deze positie te onderstrepen, hebben deze mannen zich tijdelijk geïsoleerd om een anthem te maken voor de QULT area op Q-BASE. Het resultaat van deze inspanning is hier te vinden, inclusief een video om het plaatje compleet te maken.

YouTube Preview Image

Om in de juiste stemming te raken voor wat zich 8 september zal gaan afspelen in de QULT bunker, hebben Henzel & Disco Nova een stimulerende podcast in elkaar gezet.

Bezoek de QULT bunker op Q-BASE en laat je verrassen, opzwepen en onderwijzen door Henzel & Disco Nova en de rest van het gezelschap dat dit groeiend concept kracht geeft. Ontdek de smaak van de toekomst!

Henzel & Disco Nova call to join the collective, and fight for your right to rave!

Twitter mee: #QB12
Meld je aan op Facebook en nodig je vrienden uit.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 01-09-2012 om 11:25 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Raefix 01-09-2012 @ 20:43:41

Fuckin sick :D zwz bij de Qult kijken :D

Khadber 02-09-2012 @ 01:46:58

Op Mysteryland was ik bij hun set op de Qult, had er toen net niet de zin in, maar wel leuk om een keer te zien. Track klinkt in ieder geval prima!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook