Q-BASE 2012 anthems: Limewax vs Thrasher – The Expensive Squad Anthem

Nog een organisatie van rebelse outcasts heeft zich verenigd in de bunker van PRSPCT VS PRSPCT XTRM op Q-BASE festival 2012. Ondanks dat PRSPCT een gevestigd concept is, is een introductie wel op z’n plaats.

In 2002 vond Gareth “Thrasher” de Wijk dat het tijd was voor iets anders; drum ‘n bass vanuit een donker underground perspectief. Na het creëren van een basis in Rotterdam, werd PRSPCT Recordings het label dat deze drang belichaamde, altijd met de blik naar voren, zoals de naam al benadrukt.

Misschien wel nog legendarischer werden de feesten die door dit collectief georganiseerd werden, en nog steeds georganiseerd worden, met de XL edities als de ultieme weerspiegeling van waar PRSPCT toe in staat is. Het label groeit in al zijn aspecten, ook zichtbaar in de sub labels die uit het succes zijn voortgekomen. Één daarvan is PRSPCT XTRM, welke ook aanwezig zal zijn in hun bunker op Q-BASE.

Als labelbaas is Thrasher natuurlijk een prominente vertegenwoordiger van de PRSPCT beweging, maar daarnaast ook een gerespecteerde en bedreven DJ. Recentelijk vormde hij een onlosmakelijke en dodelijke combinatie met Limewax, een eervol lid van het label. Met harde drum ‘n bass klassiekers als “Pain,” “Agent Orange,” en “Jupiter” heeft Limewax zijn stempel op de scene gezet.

Als dragers van de PRSPCT visie, hebben Limewax & Thrasher één van de zeven Q-BASE anthems geproduceerd om hun propaganda te verspreiden: Kijk, luister en geniet.

YouTube Preview Image

Om de Q-BASE bezoekers in de juiste mind-set te krijgen, is een serieuze voorbereiding noodzakelijk. Luister naar de podcast van Limewax & Thrasher.

Limewax & Thrasher call to join the collective, and fight for your right to rave!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 24-08-2012 om 10:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook