Q-BASE 2012 anthems: Waldhaus – Creative Destruction

Marwin Segler, aka Waldhaus, kan met recht een grote naam in de hardtechno en schranz scene genoemd worden. Deze man had zijn eerste release in 2004, gevolgd door een reeks aan succesvolle solo releases, samenwerkingen en remixen. Gedurende de jaren raakte Waldhaus ook steeds meer beïnvloed door industrial en hardcore, wat duidelijk blijkt uit zijn producties en de sets waar hij om bekend staan.

Op Q-BASE is Waldhaus de trotse vertegenwoordiger van het United Schranz Board (USB), een zeer populaire online hardtechno community. Hardtechno en schranz zijn niet nieuw in de Q-BASE traditie, aangezien deze geluiden sinds 2007 nagenoeg ieder jaar ten gehore zijn gebracht door diverse labels en artiesten.

Het heeft zeker bewezen een krachtige formule op Duitse bodem te vormen, wat te verklaren valt uit het feit dat dit land ook de voedingsbodem is van deze stijlen. Dit jaar zijn deze up-tempo muziekvormen wederom aanwezig, en zullen ze nu door de bunker geknald worden door Waldhaus en zijn collega’s. Verwacht een brutale en veelzijdige combinatie van pounding hardtechno, scheurende schranz en smerige industrial!

Door middel van een anthem in zijn persoonlijke stijl heeft Walhaus een belangrijke bijdrage geleverd aan het spectrum van het Q-BASE concept van dit jaar. Kijk en luister naar zijn speciale soundtrack.

YouTube Preview Image

Om je alvast klaar te stomen de ‘revolt and riot’ die in de USB bunker plaats gaat vinden tijdens Q-BASE, heeft Waldhaus zijn muzikale intenties in een podcast samengevoegd.

De United Schranz Board area zal laten zien waar de hardere regionen van de techno voor staan. Bezoek op 8 september tijdens Q-BASE hun bunker om het te mee te maken!

Waldhaus calls to join the collective, and fight for your right to rave!

Twitter mee: #QB12
Meld je aan op FacebookVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-08-2012 om 18:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Merlijn 17-08-2012 @ 18:16:24

Nice track!

Sunboom 18-08-2012 @ 15:21:34

Lekker hoor! Hardtechno vind ik altijd wel nice alleen zit er vaak weinig variatie in de sounds. Deze track heeft wel een echt eigen geluid, zoals het een echt anthem betaamt :) .

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook