Q-BASE 2014 – Creatures of the Night: Website en line-up

Op 13 september zal Q-BASE je wederom meenemen op een epische reis van het licht naar de duisternis. Tien jaar van ervaring en glorie liggen achter ons en we zijn er klaar voor om de volgende tien met extra veel power in te luiden. Terwijl de kracht van dit underground fundament steeds verder toeneemt, is het tijd voor de volgende stap. Tijdens deze editie zal de legendarische basis zich sterker profileren dan ooit. Bewapend met de ruigste acts van het moment en een pakket met aanvullend geschut, wacht Q-BASE op jullie… de ‘Creatures of the Night’.

Zet je schrap, want de Open Air stage wordt groter, krachtiger en vetter dan vorig jaar nadat er flink aan terrein is gewonnen. Een extra pantser wordt toegevoegd aan de grootste hardcore area, dus bereid je voor om de donkere uurtjes door te raven in deze tent. Een andere exclusieve nieuwkomer is de Q-dance Radio area, waar je het van de bekende hosting helden live voor je kiezen krijgt. De rest van deze toekomstige realiteit mag je zelf komen ontdekken.

Afgelopen jaar was een klapper, maar dit jaar gaat er een flinke schep bovenop.
Check de Q-BASE website en line-up om alvast een stevig voorproefje te nemen.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 21-05-2014 om 22:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook