Q-BASE 2014 – Drop Your Own Area Contest

Q-dance heeft innovatie hoog in het vaandel staan en biedt graag ruimte aan creatief talent. Daarom zal ook dit jaar de ‘Drop Your Own Area’ contest plaatsvinden, waarbij je kans maakt op het hosten van je eigen bunker op Q-BASE. Organisaties zoals ‘TK07’, ‘Andere Koek’ en ‘Temple of Anarchy’ gingen je al voor, maar nu is het aan jou om een podium te veroveren. Heb jij het perfecte idee voor een area? Verzamel dan al je ideeën en start met schrijven, want vanaf vandaag kun je jouw plan insturen! Alle muziekstijlen zijn welkom.

Hoe werkt het?
Upload jouw plan via de ‘Q-BASE – Drop Your Own Area’ pagina. Het insturen is mogelijk tot maandag 28 juli, 23:59 uur. De beste plannen worden geselecteerd en vanaf dat moment kan er worden gestemd. Voer een zo goed mogelijke campagne, want de plannen met de meeste stemmen worden uitgenodigd om hun ideeën te presenteren voor de Q-dance jury.

Waar moet het plan aan voldoen
Schrijf een Engelstalig plan waarin je kort en krachtig beschrijft hoe jouw ultieme Q-BASE area eruitziet. Het plan dient de volgende elementen te bevatten:
- Info over jezelf en je achtergrond;
- Uitleg over het concept;
- Muziek programmering;
- Decoratie/aankleding van de area;
- Afbeelding van het ontwerp van jouw stage;
- Moodboard die de sfeer van de area weergeeft;
- Alle extra’s die je gepland hebt voor de avond.

De programmering
De programmering van de bunker loopt van 18:00 tot 06:00 uur.

Succes!

Gebruik #QBASE op Facebook, Twitter & Instagram.
Meld je aan voor het Facebook event en nodig je vrienden uit.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 21-05-2014 om 21:59 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook