Q-dance lanceert eigen online muziek winkel

Op 14 juni lanceert Q-dance haar eigen online muziek winkel. Iedereen met een hart voor hardstyle, hardcore, techno, hardtrance of de andere harde stijlen zal in deze winkel volledig aan haar trekken komen.

Waar moet de liefhebber van harde dance online zijn noodzakelijke muziekvoer vandaan halen? Bij voorkeur op een snelle en overzichtelijke manier, waarbij de kwaliteit en exclusiviteit van de gekochte muziek gegarandeerd is.
Vanuit je luie stoel online winkelen in de wereld van digitale delicatessen wordt een stuk eenvoudiger. Met de Q-dance Music Store is een download portal geopend voor liefhebbers van de hardere dancestijlen. Iedereen met een hart voor hardstyle, hardcore, techno, hardtrance of de andere harde stijlen zal in deze winkel volledig aan haar trekken komen.

Q-Dance Music Store

Q-dance wil met deze download portal een breed en internationaal draagvlak creëren voor de sound waarvoor zij staat. Het aanbod betreft het hele spectrum aan harde dancestijlen: van brute terror tot stevige techno. Muziekliefhebbers kunnen vanaf zaterdag 14 juni, de dag van Defqon.1 – hun favoriete beukstijlen eenvoudig en goedkoop downloaden.

Behalve losse tracks, artiestenalbums en compilaties zal de Q-dance Music Store zich richten op het aanbieden van zoveel mogelijk sets van de Q-dance feesten en andere harde dance-evenementen.
Een ander belangrijke speerpunt is het aanbieden van nieuwe muziek rechtstreeks uit de studio’s van de beste harde artiesten. Het portal is daarmee de uitgelezen kans voor dj’s en producers om zich nadrukkelijk online te profileren. De belangrijkste harde labels zijn dan ook direct vertegenwoordigd in de Q-dance Music Store. Denk hierbij aan Fusion, Scantraxx, Traxtorm, Titanic, Neophyte Records en uiteraard Q-dance Records.

Het portal is zeer gebruiksvriendelijk en werkt op dezelfde manier als het bestaande Dance-Tunes.com. Ga vanaf 14 juni naar Q-dance.nl en klik op de button van de Q-dance Music Store. Men registreert eerst en logt vervolgens in, waarna zogenaamde credits kunnen worden aangeschaft als betaling voor de tracks of albums. Wanneer je al geregistreerd bent bij Dance-Tunes, kun je met hetzelfde profiel ook terecht in de Q-dance Music Store. Q-dance zal jullie middels de mix van de week, tune van de week en album van de week up-to-date houden over de laatste ontwikkelingen in de harde dance.

Vlak na Defqon.1 zullen de eerste sets van het festival online gaan. Onder de eerste aanmelders van de Q-dance Music Store worden vier creditbundels, met elk een waarde van 50,- verloot. Hiervoor dien je te registreren en je gebruikersnaam door te mailen naar [email protected]. Deze actie loopt door tot zondag 22 juni, zorg dus dat je er op tijd bij bent!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 06-06-2008 om 19:40 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
Ja 06-06-2008 @ 21:46:35

Lanceerd OMG!!!!!

Lanceert ….!!!!!

Jor-D 07-06-2008 @ 09:45:36

OMG aangepast OMG!!! ;)

a-troxx 10-06-2008 @ 14:22:39

Als hier nu dan eindelijk steeds de nieuwste releases vrij vlot erop komen te staan dan hebben ze mijn zege!

Sunboom 13-06-2008 @ 23:05:13

Goede zaak!

Ik hoop alleen wel dat ze dan 320 kb/s mp3tjes te download zetten en niet de schrale 192 die ze bij Dance-Tunes doen.

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook