Q-Dance @ Mysteryland 2013: Alles wat je moet weten

Organisator Q-Dance heeft als vanouds een stage op Mysteryland 2013, georganiseerd door ID&T. De laatste informatie is beschikbaar en hier te lezen. 

Adres
(Voormalige) Floriadeterrein
Haarlemmermeer

Openingstijden
Mysteryland opent haar deuren om 11:00 en sluit ze om precies 23:00 uur.

Legitimatie
De minimale leeftijd is 18 jaar. Als er om je legitimatie wordt gevraagd en je kunt deze niet tonen of wanneer blijkt dat je jonger bent dan 18, dan mag je helaas niet naar binnen.

Openbaar vervoer
De een komt lopend, de ander op de fiets. Maar velen van jullie komen met de auto of het openbaar vervoer. Check hieronder te tips en tricks voor reizen met het O.V.:

Koop vooraf je pendelbuskaartje
Ook dit jaar kan je je pendelbus en/of treinkaartje(s) vooraf bestellen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld. Bestel je pendelbus kaartje online via OnlineTicket.nl. Je kunt ook via Event Travel een busreis heen en terug boeken voor Mysteryland, met opstapplaatsen in heel Nederland en dit jaar extra veel in Amsterdam.

Pendelbus
Vanaf NS-station Hoofddorp vertrekken de eerste pendelbussen om 10.30 uur naar het evenement. Deze blijven gedurende het hele festival rijden.

Treinen
Voor actuele treintijden kan je kijken op de site van de NS. Houd er rekening mee dat latere vertrektijden ook langere reistijden kunnen veroorzaken. Plan je reis dus goed.

Hoofddorp – Amsterdam Sloterdijk 00:36 uur
Hoofddorp – Amsterdam 01:36 uur
Hoofddorp – Schiphol 01:36 uur
Hoofddorp – Leiden 00:36 uur
Hoofddorp – Den Haag 00:07 uur
Hoofddorp – Lelystad 01:36 uur

Ingang – Uitgang
Voor een vlot verloop van alle bezoekers zijn er bij Mysteryland 3 ingangen. Deze uitgangen zijn genaamd Noord, Oost en Zuid. Het is erg belangrijk dat je oplet waar je naar binnen gaat. Zorg dat je ook weer via dezelfde uitgang naar buiten gaat; dit om vergissingen te voorkomen wat betreft je parkeerplek en de plaats van je kluisje. De ingangen liggen namelijk op enige afstand van elkaar. Let dus goed op de borden voordat je het terrein afloopt.

Kiss & Ride 
Loop na het feest alleen via de borden ‘Kiss & Ride’ naar de daarvoor bestemde parkeerplaats. Dit is uitgang Noord.

Taxi’s
De taxi standplaatsen zijn te vinden bij uitgang Zuid.

Carpool
Meld je snel aan bij de Carpool website van Mysteryland, Toogethr.nl, om al rijdend nieuwe vrienden voor het leven te maken.

Parkeren
Parkeren kan in de daarvoor aangewezen gebieden. Je kunt nu vooraf je (groeneparkeerkaart al bestellen, zodat je niet lang hoeft te wachten bij de mannen in de gele hesjes. Snel, simpel en ook nog eens goedkoper dan op zaterdag de kaart kopen. Kijk hier voor meer informatie.

Neem uitgang Noord voor:
P-Noord, Kiss & Ride, Pendelbus NS Hoofddorp, Zuid Tangent (NS-Haarlem), fietsenstalling Noord. Let op: geen Taxi’s!

Neem uitgang Zuid voor:
P-Zuid, P-Bos, Taxi’s, fietsenstalling Zuid.

Neem uitgang Oost voor:
P-Weiland en Touringcars / Event Travel / Mysteryland Travel

Snelle Route naar parkeerplaats en pendelbussen: De Snelle Sluiproute dijk.
Ook dit jaar is er een extra snelle route die van ingang Noord naar Zuid gaat en voor de terugweg van  Zuid naar de parkeerterreinen noord en de pendelbus halte leiden. Dit om mogelijke drukte op de grote verbindingsbrug te voorkomen. Deze route loop niet over de brug  maar langs het terrein via de bijzonder genaamde Snelle Sluiproute Dijk. Maak gebruik van deze route om de grote drukte overdag te omzeilen, maar ook om het terrein sneller te kunnen verlaten.

Drugsbeleid
Er geldt een ZERO TOLERANCE drugsbeleid; dat betekent dus dat er naast harddrugs ook géén softdrugs het op festivalterrein mag worden meegenomen. Ook geen kleine hoeveelheid voor eigen gebruik! Een gebruikshoeveelheid softdrugs wordt dus door de politie bij de ingang in beslag genomen. Wordt er drugs bij je aangetroffen, dan wordt je de toegang tot het evenement ontzegd en word je overgedragen aan de politie.

Unity
De vrijwilligers van Unity zullen hun kennis verspreiden onder de bezoekers van Mysteryland. Ze geven objectief en ‘open-minded’ voorlichting over alcohol en andere drugs. Unity staat aangegeven op het floorplan en de Mysteryland app.

EHBO
Op het festival terrein zijn twee EHBO-posten aanwezig. Één in de buurt van ingang Noord en één in de buurt van ingang Oost.

Camera’s
Het is op Mysteryland toegestaan je (digitale-)camera’s mee te nemen. Graag zelfs! Hoe meer foto’s hoe beter.
Professionele apparatuur voor foto’s en video’s is niet toegestaan.

Bellen, appen, liken, opladen en meer dankzij Vodafone
Dit jaar geen zorgen over je telefoon. Vodafone heeft extra zendmasten over het hele terrein geplaatst. Hierdoor ben jij zoveel mogelijk bereikbaar op Mysteryland.

Oplaadpunt
Voor de moderne mens is connected zijn met de smartphone en de rest van de wereld ontzettend belangrijk. Daarom kun je gratis je telefoon opladen bij een van de twee Vodafone oplaadpunten. Deze zijn aangegeven op het floorplan en de Mysteryland app.

WiFi
Vodafone zorgt voor gratis WiFi bij de oplaadpunten. Meld je als je op het festival bent aan bij Vodafone WiFi en je bent hartstikke online! Als je even geen gebruik hebt gemaakt van het netwerk, zal de verbinding automatisch verbroken worden om plaats te maken voor andere bezoekers. Meer internetten? Meld je dan opnieuw aan op het netwerk en de verbinding is terug.

Lockers
Er zijn bij alle drie de ingangen lockers van MyLocker aanwezig. Deze kun je voor de hele dag huren om bijvoorbeeld kleding en andere spullen in bewaren. Het is mogelijk om hier tussentijds spullen uit te halen of bij te leggen. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen.

Recyclen
Bij inlevering van 10 bekers/flesjes of één draagtray krijg je één muntje. Dit kan bij zeven Coca Cola recyclepunten, verspreid over het hele terrein. Op het floorplan staan deze punten duidelijk aangegeven. Meer info vind je hier.

Pinautomaten
Het is mogelijk om drank-en foodmunten te pinnen op het terrein. Let op: Het kan zijn dat de techniek ons in de steek laat.. zorg daarom ook altijd dat je voldoende contant geld op zak hebt.

Roken
Het rookverbod, wie kent ‘m niet? Je mag niet in de tenten roken. Voor diegene die in de openlucht roken, gooi alsjeblieft niet zomaar je sigaret op de grond – maak m goed uit en gooi ‘m in de prullenbak.

Water
Op Mysteryland hebben we speciaal voor de dorstige keeltjes onder ons zes waterbarren. Hier kun je de hele dag terecht om je flesje of beker bij te vullen. Deze waterbarren zijn te vinden op het floorplan.

Ponchos 
We hebben meer dan genoeg poncho’s voor iedereen, dus als het gaat regenen worden deze zo snel mogelijk uitgedeeld.

Informatiebalie
Net als vorig jaar is er een Mysteryland informatiebalie. Deze zit net voor de brug van Zuid naar Noord. Je kunt hier met al je vragen terecht.

Wees lief voor je oren
Je oren heb je nodig om op al die te gekke muziek te kunnen dansen, dus wees er voorzichtig mee! Draag altijd gehoorbescherming en ga niet te dichtbij de speakers staan. Bij de oordoppenstand naast de informatiebalie kun je dus terecht voor oordoppen en gehoorpreventie.

Gevonden voorwerpen
Ben je iets kwijt of heb je zojuist iemands telefoon, bankpas en/of legitimatie gevonden? Draag je medefestivalbezoeker een warm hart toe en lever zijn of haar spulletjes in bij de informatiebalie.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 21-08-2013 om 20:35 door Khadber | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook