Qlimax 2008 DVD & Alles wat je moet weten

Over een paar dagen presenteert Q-dance de vijftiende editie van Qlimax. Zoals elk jaar verschijnt er ook dit jaar een DVD van het hele feest en om antwoord te geven op de meeste vragen vind je hieronder alles wat je als bezoeker moet weten.

Qlimax 2008 DVD

Qlimax 2008 DVD
Van Qlimax komt ook dit jaar weer een DVD uit, inclusief een live CD.
Hier kun je vast een pre-order plaatsen, dan ben je verzekerd van een exemplaar.
Tot nu toe zijn alle DVD’s van Q-dance uitverkocht gegaan, zorg dus dat je er op tijd bij bent.

Tijden
Qlimax duurt van 21:00 uur tot 07:00 uur ’s ochtends. Zorg dat je op tijd bij Gelredome bent en mis niks!

Kluisjes
Bij Qlimax is geen garderobe. In plaats daarvan kun je gebruik maken van de vertrouwde kluisjes. Het huren van een kluisje kost 6 euro en je betaalt 5 euro borg. In een kluisje passen makkelijk 3 jassen, je kunt een kluisje dus delen met je vrienden.

Legitimatie en leeftijd
Zoals gebruikelijk zal er bij de ingang streng op legitimatie en leeftijd gecontroleerd (moeten) worden. Neem dus gewoon je legitimatie (rijbewijs, ID-pas, OV, paspoort) mee, zodat je niet aan de deur geweigerd kan worden. Minimum leeftijd is zoals altijd 18 jaar.

Camera’s
Op Qlimax is het, net als bij alle andere Q-dance feesten, toegestaan een digitale camera mee te nemen.

Drugs
Wij moeten ons conformeren aan het lokale beleid in Arnhem, dat is zero-tolerance.. Pas dus op met wat je meeneemt.
Veel mensen vragen zich af wat ‘zero-tolerance’ precies inhoudt, dat betekent dat de gemeente Arhem geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) toe wilt staan. Zelfs je wiet mag officieel dus niet mee naar binnen.

Timetable
De volgorde van de DJ’s kun je terugvinden op de Qlimax website, de exacte timetable maken wij niet bekend. Zoals eerder gezegd; zorg dat je op tijd binnen bent, dan mis je niks.

Parkeren
Parkeren geschiedt bij Gelredome en in de nabije omgeving van het stadion. Volg te allen tijde de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders op, anders loop je grote kans dat je auto weggesleept wordt! Probeer vroeg te komen, ontwijk de drukte.

Openbaar vervoer
Je kunt prima met de trein naar Qlimax. Vanaf station Arnhem rijden pendelbussen naar Gelredome. Lees hier meer info over het openbaar vervoer en de pendelbussen.

Ga goed voorbereid op reis!
Koop een weekendretour bij de kaartautomaat.
Raadpleeg ns.nl voor exacte treintijden en een compleet reisadvies.

Georganiseerd busvervoer
Speciaal voor Qlimax zijn er maar liefst 164 busopstapplaatsen geselecteerd. Check hier welke opstapplaatsen met bijbehorende vertrektijden dit zijn. Op travel.nl kun je vervolgens een buskaart bestellen. Indien je met 15 personen of meer bent, dan kun je ook je eigen bus reserveren. De bus haalt jullie dan op waar jullie willen. Voordelen van het reizen met een georganiseerde bus zijn: je bent lekker op tijd op het evenement – je hebt geen BOB nodig! – je kan in de bus beginnen en eindigen met feest vieren! – je parkeert dichtbij de ingang.

Eigen bus geregeld?
Bij evenementen in Gelredome hoef je niet van tevoren je bus aan te melden. Indien de bus jou en je vrienden afzet en weer doorrijdt dan hoef je geen parkeergeld te betalen. Indien de bus wel wordt geparkeerd, dan betaal je 40 euro.

Munten
Bij de diverse kassa’s kun je munten kopen die te gebruiken zijn voor drinken én eten. Je kunt deze munten met contant geld en met PIN betalen, het is niet mogelijk in Gelredome geld te pinnen.

Wanneer je een strip munten koopt krijg jij een kaartje met een code voor drie gratis downloads bij de Q-dance Music Store. De waarde van deze card is drie euro! Wees er snel bij want de kaartjes zijn er slechts in beperkte oplage. Q-dance wil het legaal downloaden onder de aandacht brengen onder de bezoekers van Qlimax.

VIP
Met een VIP-kaart heb je de volgende voordelen ten opzichte van de rest van de bezoekers:
- Aparte ingang
- Een VIP-lounge met muziek van Pocoloco (klik hier voor meer info)
- Eigen toiletten
- Hapjes gedurende de nacht
Meld je met je VIP-kaart bij de VIP-ingang in de tent.

Merchandise
Ook dit jaar is er op Qlimax weer een merchandise-stand met een uitgebreide collectie. Je kunt bij de merchandise stand cash betalen of met pin.

Let op jezelf… En op een ander
Een nacht feesten doet meer met je dan je denkt. Kom daarom voorbereid naar Qlimax toe. Drink en slaap genoeg en houd er rekening mee dat het ’s avonds, maar vooral ’s ochtends inmiddels erg koud kan zijn. Tot slot is ons motto altijd ‘samen uit samen thuis’, let dus op je vrienden en elkaar!

Website
Bekijk hier de Qlimax website.

Qlimax 2008

Bron: Q-dance.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 19-11-2008 om 17:23 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
gino 22-11-2008 @ 14:50:40

Mag je pet op bij QLimax????????????????

Ferdie 10-02-2009 @ 12:55:01

Ja Gino Pietermaai

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook