Qlimax 2013: Alles wat je moet weten

Zaterdag 23 november staat in het teken van Qlimax 2013 in de Gelredome te Arnhem. Deze week heeft Q-dance alle laatste informatie vrijgegeven voor dit evenement. Lees dit bericht goed door zodat je niet voor verassingen komt te staan.

PRAKTISCHE INFO

Adres
GelreDome
Batavierenweg 25, Arnhem.

Openingstijden
Om 21.00 openen de deuren van het GelreDome en er kan doorgefeest worden tot 07.00 ’s ochtends.

Ingang
Op je ticket staat aangegeven via welke ingang je naar binnen kunt. Houd deze ingang aan want via een andere ingang kun je niet naar binnen.

Tickets
Alle toegangskaarten voor Qlimax zijn verkocht. Q-dance raadt af om kaarten op de zwarte markt te kopen. Deze kunnen vals zijn!

TRAVEL

Openbaar vervoer
Wil je met het openbaar vervoer naar Qlimax komen? Plan dan je reis op 9292.nl vanaf je woonplaats naar treinstation Arnhem Centraal. Op deze stations staan pendelbussen klaar om je naar het GelreDome te brengen. Hier kun je de tijden van de eerste treinen op zondagochtend vanuit Arnhem Centraal vinden.

Let op!
In het weekend van Qlimax is er als gevolg van een verbouwing op Utrecht Centraal ernstige treinhinder. Bekijk hier alle belangrijke info en ga goed voorbereid op reis.

Pendelbussen
Vanaf treinstation Arnhem Centraal rijden pendelbussen naar het GelreDome. Een pendelbusticket (retour) kost €5,- en zijn alleen verkrijgbaar bij de pendelbushalte. Check hier de actuele vertrektijden en overige info.

Busreizen
Speciaal voor Qlimax worden er vanaf meer dan 95 locaties in Nederland bussen ingezet door Event Travel. Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen en prijzen en boek meteen je busticket.

Wanneer je met 15 personen of meer bent, kun je ook je eigen bus reserveren. Bekijk hier alle info.

Eigen bus
Organiseer je zelf een busreis naar Qlimax? Meld dan je bus aan via OnlineTicket.nl en je ontvangt drie dagen voor het evenement alle informatie die je nodig hebt. Je betaalt geen parkeergeld wanneer de bus jou en je vrienden afzet bij het GelreDome en weer doorrijdt. Indien de bus wel wordt geparkeerd, geldt het parkeertarief van €40,- per touringcar.

Auto
Kom je met de auto naar Qlimax, volg dan de “P – Gelredome” en “P – QLIMAX” borden. Deze routes staan vanaf alle wegen duidelijk aangegeven. Kom je vanuit Utrecht? Neem dan op de A12 de afslag 27 in plaats van afslag 25. Die route is namelijk afgesloten.

Koop nu al je parkeerkaart voor €12,- op OnlineTicket.nl.
Wil je verzekerd zijn van een parkeerplaats op P1 GelreDome? Bestel dan een ‘Guarantee Ticket’. Deze geeft tot aanvang van de show een garantie op parkeerplaats P1 GelreDome. Check OnlineTicket.nl voor meer info.

Een parkeerkaart aanschaffen bij aankomst bij het GelreDome kost €13,-

Kiss & Ride
Word je weggebracht en/of opgehaald? Maak dan gebruik van de “Kiss & Ride” locatie bij de Rijnhal. Deze is op loopafstand van het GelreDome. Bezoek OnlineTicket.nl voor meer info.

Qlimax hotel package
Alle Qlimax hotel packages zijn uitverkocht.

OVERIGE INFO

Brrr… 
Bereid je goed voor en draag warme kleding want volgens de weersvoorspellingen wordt het fris. Er zijn lockers aanwezig in het GelreDome dus neem voldoende extra warmere kleding mee.

Qlimax LIVE @ Q-dance Radio
Qlimax zal LIVE worden uitgezonden op Q-dance Radio. Vanaf 20.00 uur kun je meeluisteren. De uitzending zal worden gehost door Kutski en Audiofreq.

Timetable
De timetable voor Qlimax wordt niet bekend gemaakt.

Anthem
Het officiële Qlimax anthem is dit jaar geproduceerd door Gunz For Hire. ‘Immortal’ is hier te beluisteren.

CD
De officiële Qlimax CD wordt ook dit jaar weer uitgebracht. De CD is gemixt door de Code Black en is nu al te koop Q-dance Merchandise Store, en tijdens Qlimax bij de CD stand. Check hier de tracklist.

Merchandise
Maak je Qlimax collectie compleet en bezoek de merchandise stand in de GelreDome. Bekijk hier alvast naar een sneak peek van de beschikbare items. Bij de merchandise stand kun je betalen met cash of PIN.

Signeersessie
Wil je je Qlimax CD laten signeren door Gunz For Hire of Code Black? Kom dan om 01:00 uur (voor Gunz For Hire) en om 03:00 uur (voor Code Black) naar de CD stand achterin de zaal.

Kluisjes
In het GelreDome zijn kluisjes aanwezig zodat je gemakkelijk je spullen op kunt bergen. Het huren van een kluisje kost €7,- en je betaalt €5,- borg.

Let op: tussendoor kun je niet bij je kluisje als je een reguliere kaart hebt. De kluisjes voor bezoekers met een VIP kaart staan in de VIP area en zijn wel toegankelijk tijdens het evenement.

Fotografie, video en audio opnames
Iedereen mag zijn camera meenemen naar Qlimax dus maak zoveel foto’s en videoclips als je wilt. Vergeet niet je foto’s en/of beelden te delen op social media. Gebruik hiervoor altijd #Qlimax.

Wij adviseren de show vooral te beleven, want wij staan voor je klaar om vette video’s te maken van alle showmomenten.

Social media
Volg ons op Facebook, Twitter en Instragram en gebruik #Qlimax in al je posts.

Onze social media:
Facebook.com/Qdance
Twitter.com/Q_dance
YouTube.com/Qdance

Legitimatie
De minimumleeftijd voor Qlimax is 18 jaar. Voorkom teleurstelling en zorg dat je een geldige legitimatie bij je hebt. Een kopie is geen geldige legitimatie en zonder legitimatie kom je er niet in.

Drugs
Het drugsbeleid in de GelreDome is zero-tolerance. Dit wil zeggen dat alle vormen van soft- en harddrugs niet zijn toegestaan. Wanneer je toch besluit om drugs mee te nemen naar Qlimax loop je het risico om overgedragen te worden aan de politie. Bezoekers die bij de entree onder invloed zijn worden de toegang geweigerd.

Unity
De vrijwilligers van Unity zullen hun kennis komen verspreiden onder de bezoekers van Qlimax. Ze geven objectief en ‘open-minded’ voorlichting over alcohol en andere drugs.

EHBO
Op Qlimax is een EHBO post aanwezig. De EHBO vind je ten opzichte van het podium aan de linkerzijde van de dansvloer op de begane grond. Dit is ook aangeven met bebording. Daarnaast kan je altijd aanwezig personeel vragen waar de EHBO is. Zij wijzen je graag de weg.

Pinnen
Er zijn geen pinautomaten beschikbaar in de Gelredome, maar betalen met je bankpas bij de muntenstands en merchandise is wel mogelijk. Toch raden wij aan om ook voldoende cash geld mee te nemen.

Let op jezelf… en een ander!
Een hele nacht feesten doet meer met je dan je denkt. Kom daarom goed voorbereid naar Qlimax en zorg dat je voldoende drinkt. Houd er rekening mee dat het ’s avonds flink af kan koelen en het vooral ’s ochtends erg koud kan zijn. Ons motto is altijd ‘samen uit, samen thuis’, dus let goed op jezelf en elkaar.

We wensen je een onvergetelijke nacht op Qlimax!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 22-11-2013 om 11:46 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
andrevg 22-11-2013 @ 17:52:19

laatste optreden van de Noisecontrollers samen, ben blij dat ik dat mag meemaken morgen avond !
We gaan hakkeu morgen, ik heb er al zin in, we maken er een feest van !!

Nuracore 22-11-2013 @ 19:31:50

Dit is niet het laatste optreden van hen hoor, pas vanaf 1 januari zijn ze uitelkaar. Totdan zullen zij de boekingen die nu staan tot januari samen afmaken.

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook