QORE 3.0 2012: 2e editie op 3 november in de Heineken Music Hall

Hard-heads: maak je borst maar nat! Op zaterdag 3 november 2012 zal Q-dance neerstrijken in de Heineken Music Hall voor de tweede editie van haar hardste event: QORE 3.0.

YouTube Preview Image

Hardcore: de trainingspakken verdwijnen langzaam uit het genre. Veel producers hebben hun blik op de toekomst gericht. Endymion, Nosferatu en Art of Fighters brengen een fris en high-tech hardcore geluid, terwijl D-Passion, Synapse en The DJ Producer graag een tandje harder gaan. Hardcore heeft zich tot een brede energieke sound ontwikkeld: van euforisch tot experimenteel, van melodieus tot loeihard en alles daar tussenin. De gemene deler is echter nog altijd de harde kick-drum, welke in de Heineken Music Hall het best tot zijn recht komt.

QORE 3.0 staat voor kwaliteit, diversiteit en vooruitstrevendheid. Om dat nog eens extra te onderstrepen wordt er door The DJ Producer, D-Passion en Meander hard gewerkt aan de soundtrack van het event. Houd Q-dance.nl en de social media in de gaten voor meer updates.

Zet het event in je Facebook- of Partyflock agenda en trommel je vrienden op, of twitter mee via #QORE12.De kaartverkoop start op zaterdag 25 augustus om 00:00 uur op Q-dance.nl.

Bron: Q-dance.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 15-08-2012 om 18:57 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Hellblazer 15-08-2012 @ 19:26:59

Heel erg vet! Nu nog vrienden mee zien te krijgen :p

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook