Queensbass 2013 – Kings vs. Queens: Line-up en informatie

Een echte battle tussen koningen en koninginnen in de hardstyle scene. De koningin zal dit jaar de troon verlaten en deze over geven aan onze nieuwe koning. Voordat dit zal gebeuren zal er eerst een echte battle plaatsvinden.

Op 29 april zullen de beste (opkomende) artiesten het tegen elkaar op gaan nemen en hun vetste hardstyle beats uit hun kroon laten knallen! Dik geluid en een vette lichtshow zullen hier natuurlijk niet aan ontbreken. Ook Mc Flo en Mc Phonehead zullen de battle aan gaan en hun artiesten verdedigen. Absoluut in Sint-Michielsgestel opent om 21.00 uur haar deuren om de bezoekers te trakteren op de Koninklijke hardstyle beats van deze toppers uit het genre.

Artiesten:

Tartaros vs. Anagenetic
Een battle tussen 2 top namen die vele grote boekingen op hun naam hebben staan. Met hun mix van eigen producties en die van hun collega’s, zullen ze samen gaan zorgen voor een knallende set waarbij de voetjes niet op de vloer zullen blijven!

Gremios & Tono vs. Deetox
Met deze artiesten en hun duistere stijl zal dit een knetter harde battle worden! Een echte raw style set voor de liefhebbers van het hardere werk. Wie zal de troon en de kroon veroveren?

Noisecult vs. Qrious
Deze locale helden staan bekend om hun verassende sets. Op Queensbass zullen ze het tegen elkaar op gaan nemen met een mix van oudere tracks, nieuwe tracks en eigen producties.
De battles zullen starten om 23.00 uur. Daarvoor zullen Soulshakerz de zaal warm draaien met een echte early hardstyle set. Aansluitend zullen de regionale talenten van High Society hun eerste (live) set weggeven in hun geboorteplaats.

Kaartverkoop
Voorverkoop: € 5,00 ex fee ( Verkrijgbaar bij Absoluut, De Zwaantjes, Primera en via paylogic)
Deurverkoop: €10,00Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 05-04-2013 om 23:13 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook