Queensbass 2013: Timetable en laatste info

Aanstaande maandag 29 april gaat het dan eindelijk gebeuren; Een echte battle tussen koningen en koninginnen in de hardstyle scene. De koningin zal dit jaar de troon verlaten en deze over geven aan onze nieuwe koning. Voordat dit zal gebeuren zal er eerst een echte dj battle plaatsvinden. Dik geluid en een vette lichtshow zullen hier natuurlijk niet aan ontbreken. Ook Mc Flo en Mc Phonehead zullen de battle aan gaan en hun artiesten verdedigen. Absoluut in Sint-Michielsgestel opent om 21.00 uur haar deuren om de bezoekers te trakteren op de Koninklijke hardstyle beats van deze toppers uit het genre.

Bekijk hier de aankondiging van hare majesteit:
YouTube Preview Image

Time-table Queensbass:
21.00 – 22.00 Soulshakerz
22.00 – 22.45 High Society
22.45 – 00.00 Noisecult vs. Qrious
00.00 – 01.15 Tartaros vs. Anagenetic
01.15 – 02.30 Gremios & Tono vs. Deetox
Hosted by: Mc Flo vs. Mc Phonehead

Garderobe
Er is een betaalde garderobe aanwezig zodat je veilig je jas op kan bergen. De kosten hiervan zijn € 1,00.

Legitimatie en leeftijd
De minimum leeftijd voor Queensbass is 16 jaar. Bij twijfel kan hier op gecontroleerd worden. Neem dus gewoon je legitimatie (rijbewijs, ID-pas, OV, paspoort) mee, zodat je niet aan de deur geweigerd kan worden. Kopieën zijn NIET toegestaan.

Parkeren
Auto’s kunnen geparkeerd worden naast en voor de locatie. Fietsen dienen worden gestald in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

Foto’s
Er zullen foto’s gemaakt worden door soundknowledge-agency en onze eigen fotograaf. De foto’s zullen te vinden zijn op de Facebook pagina van Absoluut.

Munten
Drank dient betaald te worden met munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de kassa. Je kunt deze munten met contant geld en met PIN betalen. Er kan geen contant geld gepind worden.

Gremios & Tono – Queensbass warm up mix
Om alvast in de stemming te komen voor aanstaande maandag hebben Gremios & Tono een lekkere warm up mix gemaakt. Deze is te beluisteren en te downloaden via: https://soundcloud.com/#absolutely-hardstyle/gremios-tono-queensbass-2013

Kaartverkoop
De laatste kaarten via Paylogic, Primera en bij Gasterij de Zwaantjes in Sint-Michielsgestel zijn nog verkrijgbaar tot 29 april 18.00 uur. Kaarten aan de deur zijn € 10,00. Als je verzekerd wil zijn van toegang raden we je aan een kaartje in de voorverkoop te kopen.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 26-04-2013 om 20:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook