Queensbass, Absolutely hardstyle 2011: Timetable en laatste info

Vrijdag 29 april is het Koninginnenacht, dat betekent dat het tijd is voor Queens Bass. Dit is alweer de 6e editie van Absolutely Hardstyle. Na de spectaculaire editie van vorig jaar heeft Absoluut dit keer weer haar best gedaan om een vette line-up voor te schotelen, en dat is gelukt! Dit maal geven Frontliner, Bioweapon, Slim Shore, Noisecult, Soulshakerz, Phonehead en Gremios & Tono acte de présence. Absoluut in St. Michielsgestel opent deze avond om 20.00 uur haar deuren om de bezoekers te trakteren op de Koninklijke hardstyle beats van deze regionale helden en nationale toppers uit het genre. Hieronder lees je alles wat je moet weten.

Tijden
Queensbass duurt van 20:00 uur tot 02:30 uur. Zorg dat je er op tijd bij bent, zodat je niks van alle artiesten hoeft te missen!
Time table Queensbass
20.00 – 20.45 Phonehead
20.45 – 21.30 Gremios & Tono
21.30 – 22.30 Soulshakerz
22.30 – 23.30 Noisecult
23.30 – 00.30 Bioweapon
00.30 – 01.30 Frontliner
01.30 – 02.30 Slim shore
Hosted by: Mc Flo

Garderobe
Er is een beveiligde garderobe aanwezig, zodat je veilig je jas op kan bergen.

Legitimatie en leeftijd
De minimum leeftijd voor Queensbass is 16 jaar. Bij twijfel kan hierop gecontroleerd worden. Neem dus gewoon je legitimatie (rijbewijs, ID-pas, OV, paspoort) mee, zodat je niet aan de deur geweigerd kan worden. Kopieën zijn NIET toegestaan.

Parkeren
Auto’s kunnen geparkeerd worden naast en voor de locatie. Fietsen dienen worden gestald in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

Munten
Drank dient betaald te worden met munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de kassa. Je kunt deze munten met contant geld en met PIN betalen. Er kan geen contant geld gepind worden.

Warm-up mix
Om alvast in de stemming te komen voor a.s. vrijdag heeft Noisecult een lekkere warm-up mix opgenomen. Check hem hier.

Kaartverkoop
De laatste kaarten zijn nog verkrijgbaar via Paylogic, Primera, de locatie zelf en bij Gasterij de Zwaantjes in Sint Michielsgestel.
Ook zal er nog deurverkoop plaatsvinden. Voorgaande edities gingen aan de deur uitverkocht dus zorg dat je op tijd bent!

Meer info: www.absolutely-hardstyle.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 27-04-2011 om 17:38 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Taxi 28-04-2011 @ 10:22:04

Vind de line-up en prijs/kwaliteit verhouding (qua line-up) bij Beat the bridge stukken beter eigenlijk. Zal zaterdag dan ook daar te vinden zijn.

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook