Queensbass, Absolutely Hardstyle 2012: Line-up en informatie

Zondag 29 april is het weer koninginnenacht en dus tijd voor Queensbass! Voor deze editie heeft Absoluut een line-up neergezet waar zelfs de koningin van zou watertanden! Deze topartiesten zullen de vetste hardstyle beats uit hun kroon laten knallen. Dik geluid en een vette lichtshow zullen hier natuurlijk niet aan ontbreken.

De line-up bestaande uit: Ran-d, Code Black, Devon K, Noisecult, Gremios & Tono en dj contest winnaar Tomahawk is speciaal samengesteld om een mix te creëren  van early hardstyle tot raw hardstyle. Zoals gewoonlijk zal de avond vocaal ondersteund worden door Mc Flo. Absoluut in Sint-Michielsgestel opent deze avond om 21.00 uur haar deuren om de bezoekers te trakteren op de Koninklijke hardstyle beats van deze regionale helden en (inter)nationale toppers uit het genre.

Ran-d heeft een fantastisch carrière jaar achter de rug. Met optredens op de grootste evenementen en festivals en zijn live act “Gunz for Hire” heeft hij door heel Nederland verschillende locaties op zijn grondvesten laten schudden. Ook bij Absolutely Hardstyle heeft hij eerder bewezen dat zijn typische sound zorgt voor een energieke opwinding bij het publiek. Dit zal hij op koninginnenacht nog eens feilloos overdoen.

Code Black was er vorige editie ook bij met zijn act “Bioweapon”. Dit jaar zal hij dit alleen, maar zeker zo hard overdoen! Deze man sloot zich aan bij de grote namen van “Fusion” en maakt solo producties die er niet om liegen.

Devon K. zal deze avond openen met de beste early hardstyle. Deze early specialist is resident dj bij “XXlerator” en heeft deze zomer boekingen op festivals zoals “Emporium”en “Intens festival” staan. Zorg dat je er op tijd bent zodat je deze hardstyle klassiekers niet hoeft te missen!

Zoals elke editie zullen deze top namen weer aangevuld worden met de beste regionale talenten. Residents Noisecult zijn flink aan de weg aan het timmeren en hebben inmiddels al verschillende producties op hun naam staan. Gremios  & Tono zijn ook al bekend voor de vaste bezoekers van Absolutely Hardstyle, en zullen net als iedere week op Fear Fm, tijdens Queensbass weer een knallende set wegzetten. Tomahawk, de winnaar van The Contest 2012 zal zijn skills nogmaals bij Absoluut vertonen.

Verder zal er, zoals jullie inmiddels van Absolutely Hardstyle gewend zijn gezorgd worden voor goede airco en een beveiligde garderobe.

Kijk voor meer info op www.absolutely-hardstyle.nl.

Kaartverkoop:
Voorverkoop: € 7,50 ex fee ( Verkrijgbaar bij Absoluut, De Zwaantjes, Primera en via paylogic)
Deurverkoop: €12,50Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 03-04-2012 om 13:07 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Grendiner 03-04-2012 @ 18:16:28

Word weer eens gezellig

dennis 03-04-2012 @ 18:33:33

Ran-d & Noisecult (l)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook