Queensbass, Absolutely Hardstyle 2012: Timetable en laatste info

Aanstaande zondag 29 april is het weer koninginnenacht en dus tijd voor Queensbass! Voor deze editie heeft Absoluut een line-up neergezet waar zelfs de koningin van zou watertanden! Deze topartiesten zullen de vetste hardstyle beats uit hun kroon laten knallen. Absoluut heeft weer alles uit de kast getrokken om een vette stage neer te zetten. Deze editie zal VJ VeeMee zorgen voor vette visuals en is er een leuke gadget te koop die je in een nieuwe dimensie brengt, Freakyglasses!

De line-up bestaande uit: Ran-d, Code Black, Devon K, Noisecult, Gremios & Tono en dj contest winnaar Tomahawk is speciaal samengesteld om een mix te creëren  van early hardstyle tot raw hardstyle. Zoals gewoonlijk zal de avond vocaal ondersteund worden door Mc Flo. Absoluut in Sint-Michielsgestel opent deze avond om 21.00 uur haar deuren om de bezoekers te trakteren op de Koninklijke hardstyle beats van deze regionale helden en (inter)nationale toppers uit het genre.  Check hieronder de time-table en laatste informatie:

Time-table Queensbass:
21.00–22.00 Devon K.
22.00-22.45 Tomahawk
22.45-23.30 Gremios & Tono
23.30-00.30 Ran-d
00.30-01.30 Code Black
01.30-02.30 Noisecult
Hosted by Mc Flo

Garderobe
Er is een betaalde garderobe aanwezig zodat je veilig je jas op kan bergen. De kosten hiervan zijn € 1,00.

Legitimatie en leeftijd
De minimum leeftijd voor Queensbass is 16 jaar. Bij twijfel kan hier op gecontroleerd worden. Neem dus gewoon je legitimatie (rijbewijs, ID-pas, OV, paspoort) mee, zodat je niet aan de deur geweigerd kan worden. Kopieën zijn NIET toegestaan.

Parkeren
Auto’s kunnen geparkeerd worden naast en voor de locatie. Fietsen dienen worden gestald in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

Munten
Drank dient betaald te worden met munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de kassa. Je kunt deze munten met contant geld en met PIN betalen. Er kan geen contant geld gepind worden.

Gremios & Tono – Queensbass warm up mix
Om alvast in de stemming te komen voor aanstaande zondag hebben Gremios & Tono een lekkere warm up mix gemaakt. Deze is te beluisteren via www.soundcloud.com/absolutely-hardstyle.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 26-04-2012 om 15:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook