Queensbass, Absolutely Hardstyle brengt weer een spectaculaire line-up tijdens koninginnenacht

Vrijdag 29 april is het Koninginnenacht, dat betekent dat het tijd is voor Queens Bass. Dit is alweer de 6e editie van Absolutely Hardstyle.

Na de spectaculaire editie van vorig jaar heeft Absoluut dit keer weer haar best gedaan om een vette line-up voor te schotelen, en dat is gelukt! Dit maal geven Frontliner, Bioweapon, Slim Shore, Noisecult, Soulshakerz, Phonehead en Gremios & Tono acte de présence. Absoluut in St. Michielsgestel opent deze avond om 20.00 uur haar deuren om de bezoekers te trakteren op de Koninklijke hardstyle beats van deze regionale helden en nationale toppers uit het genre.

Frontliner presenteert op 24 april zijn album en een paar dagen later zal hij de bezoekers van Queens Bass kennis laten maken met zijn eigen unieke sound. Zijn fijne melodieën en rollende kicks zorgen altijd weer voor een volle dansvloer. En zeg nou zelf; Queens Bass past toch prima in het rijtje Rebirth Festival, In Qontrol, Defqon.1 en Mysteryland ?

Bioweapon heeft er een lange reis vanuit Australie voor over om mee te komen feesten op onze nationale feestdag. Ze vestigden hun naam definitief toen ze tijdens de afgelopen editie van Defqon.1 de Purple vakkundig omzaagden. Met een remix van Max Enforcer – Gold hadden ze meteen de zomerhit van 2010 te pakken. Hun diepe kicks gecombineerd met het enthousiasme achter de dj booth maakt Bioweapon tot een act om rekening mee te houden.

Een naam die bij de massa misschien wat minder bekend is, kan onder de “kenners” op veel fans rekenen: Slim Shore. Deze man stond eerder bekend als Dutch Master maar is na een zakelijk conflict zijn eigen weg gegaan, en hoe. Slim Shore staat garant voor eigenzinnige tracks waarin hij het experimenteren niet schuwt. Samen met B-Front had hij een grote hit met Chemical welke hij onder andere op Defqon.1 en Qountdown ten gehore mocht brengen.

Absolutely Hardstyle is de regionale talenten natuurlijk niet vergeten. Ook op Queens Bass zullen Soulshakerz en Noisecult, die zo onderhand wel de residents van Absolutely Hardstyle genoemd kunnen worden, weer van zich laten spreken. Zowel Soulshakerz als Noisecult hebben weer een aantal mooie boekingen achter de rug bij o.a. Mansion en Rebirth Festival. Naast deze residents zien we ook weer een oude bekende in de line-up: Phonehead. Gremios & Tono complementeren de line-up, dit duo uit Sint-Michielsgestel krijgt de kans om zich in hun hometown eens aan het publiek te tonen. De verwachtingen zullen hooggespannen zijn. MC Flo is de host van de avond.

Zoals jullie van Absolutely Hardstyle gewend zijn staat er een lekkere geluidsset en is er een spetterende lichtshow. Ook een garderobe is aanwezig.

Kijk voor meer info op de vernieuwde website www.absolutely-hardstyle.nl

Kaartverkoop:
Voorverkoop: €12 ( Verkrijgbaar bij Absoluut, De Zwaantjes, Primera en via Paylogic)
Deurverkoop:€17

Zorg dat je dit feest niet hoeft te missen, God saved the Queen!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 06-04-2011 om 00:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (5)

Plaats reactie
D-Ruz 06-04-2011 @ 09:57:51

Doe mij maar Beat The Bridge voor een 5je :)

iSenSe` 06-04-2011 @ 10:21:52

^ precies ja :yes:
want zeg nou zelf, dat past meer in het rijtje wat beschreven wordt :P

DjTono 06-04-2011 @ 15:07:04

@ D-Ruz

Of gewoon allebei :D ?! Het is de dag ervoor en ook een prima prijs toch..

killnnllik 06-04-2011 @ 19:39:16

Ik ben iig te vinden @ BeatTheBridge :D

D-Ruz 06-04-2011 @ 19:41:39

Ooh de dag ervoor ja, dan kan ik hem idd nog miss wel meepakken :)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook