QULT #7: Line-up en kaartverkoop

Zaterdag 18 mei doopt QULT de WesterUnie om tot het WesterUniversum. Samen met jou verkennen we de ruimte, op zoek naar de vetste electro, keiharde techno en de sublieme nieuwe subground sound.

Explore new sounds. Join the QULT.

Line-up

Geck-e

De host van QULT Radio en tevens één van de vaandeldragers van de subground sound. Geck-e brengt je een sound die van top tot teen QULT schreeuwt.

BRK3 aka Audiofreq
Het experimentele alterego van Audiofreq is BRK3. Onder deze naam zal hij je overspoelen met een eclectische mix van harde dance. Momenteel werkt hij aan nieuw materiaal, waarmee hij zijn debuut op QULT onvergetelijk zal maken!

Sound of Stereo

Deze Belgische grootheden brengen een explosieve electro/techno mix die perfect bij op de QULT sound aansluit. Eerder brachten ze platen uit op Steve Aoki’s label Dim Mak en deelde ze het podium met artiesten zoals Chemical Brothers, Pendulum en, Richie Hawtin. Verwacht chaos!

Donnie Darko
QULT resident Donnie Darko behoeft weinig verdere uitleg. Elke keer weet de rockin’ Rabbit de WesterUnie weer volledig op zijn kop te zetten.

Spectrum

Nieuw techno talent Spectrum kenden we eerder als Evanti. Als Spectrum zal hij in de toekomst zijn voorliefde voor knallende techno gaan uitdrukken. Én welke plek is beter als kick-off dan QULT?!

LOCATIE

Als je wel eens in De WesterUnie bent geweest, dan ken je de industriële uitstraling van het pand. Denk daarbij de dikke geluidsset en je weet dat er mooie dingen gaan gebeuren. De WesterUnie nog nooit van binnen gezien? Check de virtuele rondleiding.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 12-04-2013 om 13:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook