Raw Bass 2012: Timetable en laatste info

Terwijl de kinderen en ouders zich vermaken in de draaimolen of in andere attracties op de kermis, kunnen de echte feestbeesten terecht bij de allergrootste en gezelligste attractie van de kermis; Absoluut Party’s & meetings! Ook dit jaar is het weer vier dagen feest bij Absoluut in Sint-Michielsgestel. Op zaterdag 22 september is het weer tijd voor een nieuwe editie van Absolutely Hardstyle en zullen de rauwe hardstyle beats weer extra onder de aandacht worden gebracht tijdens Raw Bass! Vanaf 21.00 uur kan je weer genieten van de beste talenten en een knallende hoofd act voor een betaalbare prijs. Absoluut heeft weer alles uit de kast getrokken om een vette show neer te zetten.

Check hieronder de time-table en laatste informatie voor aanstaande zaterdag:

Time-table Raw Bass:
21.00-22.15 Phonehead
22.15-23.15 Phuture noize
23.15-00.45 Deepack
00.45-01.30 Noisecult
01.30-02.00 Gremios & Tono
02.00-02.30 Repeater! (hardcore)
Hosted by Mc Flo

Garderobe
Er is een beveiligde garderobe aanwezig zodat je veilig je jas op kan bergen. De kosten hiervan zijn € 1,00.

Legitimatie en leeftijd
De minimum leeftijd voor Raw bass is 16 jaar. Bij twijfel kan hier op gecontroleerd worden. Neem dus gewoon je legitimatie (rijbewijs, ID-pas, OV, paspoort) mee, zodat je niet aan de deur geweigerd kan worden. Kopieën zijn NIET toegestaan.

Parkeren
Auto’s kunnen geparkeerd worden naast en voor de locatie. Fietsen dienen worden gestald in de daarvoor bestemde fietsenrekken.
Adres
Absoluut party’s & meetings
St-Michielstraat 1
5271 AL Sint-Michielsgestel

Munten
Drank dient betaald te worden met munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de kassa. Je kunt deze munten met contant geld en met PIN betalen. Er kan geen contant geld gepind worden.

Phuture Noize warm up mix
Om alvast in de stemming te komen voor aanstaande zondag hebben niemand minder dan Phuture Noize een vette warm up mix gemaakt. Deze is te beluisteren via soundcloud.com/absolutely-hardstyle/phuture-noize-raw-bass.

Kaartverkoop
De laatste kaarten zijn nog verkrijgbaar via Paylogic, Primera en bij Gasterij de Zwaantjes in Sint-Michielsgestel. Kaarten aan de deur zijn € 15,00.
Volg Absolutely Hardstyle op Facebook, Hyves, Partyflock, Soundcloud, Youtube of www.absolutely-hardstyle.nl en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes of maak regelmatig kans op gratis kaarten!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 18-09-2012 om 22:30 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook