Raw Bass, Absolutely Hardstyle 2012: De line-up

Terwijl de kinderen en ouders zich vermaken in de draaimolen of in andere attracties op de kermis, kunnen de echte feestbeesten terecht bij de allergrootste en gezelligste attractie van de kermis; Absoluut Party’s & meetings! Ook dit jaar is het weer vier dagen feest bij Absoluut in Sint-Michielsgestel. Op zaterdag 22 september is het weer tijd voor een nieuwe editie van Absolutely Hardstyle en zullen de rauwe hardstyle beats weer extra onder de aandacht worden gebracht tijdens Raw Bass! Vanaf 21.00 uur kan je weer genieten van de beste talenten en een knallende hoofd act voor een betaalbare prijs.

De line up:
Voor deze editie heeft de organisatie de top act Deepack naar Absoluut gehaald. Één van de grootste namen uit de scene zal een anderhalf uur durende set weggeven tijdens Raw Bass. Nadat deze helden op alle grote festivals mega areas compleet op zijn kop hebben gezet zullen ze bij Absoluut een stuk kleiner, maar zeker zo hard, het indoor seizoen weer starten met een knallende set!
Naast een hoofd act en regionale talenten is er bij Absolutely Hardstyle ook altijd aandacht voor een opkomende act. Phuture Noize zal de bezoekers verassen met een beukende set met veel eigen producties, gereleased op Hardcopy Records. Stilstaan is geen optie!
Deze top acts zullen weer worden aangevuld met de beste regionale talenten. Noisecult werken momenteel hard aan hun nieuwe tracks en hun agenda raakt steeds voller. Ook Gremios & Tono timmeren flink aan de weg en zullen op Raw Bass een speciale, verassende, half uur durende set weggeven. Phonehead heeft al vaker bewezen een vette openingset neer te kunnen zetten en zal dit op Raw Bass extra hard doen. En als we hard beginnen moeten we natuurlijk extra hard afsluiten, Repeater! zal Raw Bass weer afsluiten met een knallende hardcore set! Uiteraard is de sfeermaker van deze avond Mc Flo.

Informatie en tickets:
Iedere editie trekt Absoluut alles uit de kast om een vette licht en geluid show neer te zetten, dit zal deze editie dus niet anders zijn. Ook is er een beveiligde garderobe en airconditioning aanwezig. De minimum leeftijd is 16 jaar, hier zal op gecontroleerd worden dus vergeet je legitimatie niet!
Kaarten kosten € 9,50 ex fee in de voorverkoop. Deurverkoop (indien niet uitverkocht) is € 15,00.
Kaarten zijn te bestellen op www.absolutely-hardstyle.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 23-08-2012 om 15:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
MikezDJ 23-08-2012 @ 19:29:10

Aanwezig!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook