Raw Bass, jubileum editie Absolutely Hardstyle tijdens kermis Sint Michielsgestel

Op zaterdag 24 september is het tijd voor alweer de 10e editie van Absolutely Hardstyle. Na verschillende edities van Queens Bass, Jingle Bass en The Contest is het nu weer tijd voor een avond speciaal in het teken van de rauwere stijlen met Raw Bass! Om dit jubileum te vieren heeft Absoluut de entreeprijs flink verlaagd en gaat Absolutely hardstyle terug naar waar het allemaal begonnen is, met grote lokale talenten en één headl…iner. Vanaf 21.00 uur knallen de hardste hardstyle tracks uit de dikke geluidsset van Absoluut en sluiten deze keer nog harder af met de beste hardcore!

Voor deze editie heeft Absoluut Alpha² binnen gehaald. Met hun A² records album ‘Unleashed’ hebben ze bewezen de beste Rawstyletracks te kunnen produceren. Ook maakten ze remixen van bekende tracks zoals ‘Yellow minute’ en ‘Tonight’. Na deze zomer op bijna alle festivals gedraaid te hebben, is het nu tijd voor Raw Bass!

Tijdens de 1e editie van Jingle Bass, Absolutely Hardstyle heeft Jones bewezen de zaal compleet op zijn kop te kunnen zetten. Deze mixmaster mag dan ook zeker niet ontbreken bij deze jubileumeditie van Absolutely Hardstyle. Met zijn vette, ruwe platenkeuze past hij perfect in het rijtje van Raw Bass!

Zoals altijd is er bij Absolutely hardstyle altijd ruimte voor lokale talenten uit de regio. Hier mag Heavy Disturbance dan ook zeker niet bij ontbreken. Dit Schijndelse duo stond al eerder op de DJ-contest van Absoluut en gaf daar een dikke DJ-set weg. Met hun eigen tracks ‘Pieces’, ‘Find Out’ en hun nieuwste track ‘The Difference’ zullen ze tijdens Raw Bass laten zien wat ze in huis hebben.

Natuurlijk zijn residents Noisecult en Soulshakerz ook weer van de partij. Beiden hebben al een aantal mooie boekingen achter de rug bij o.a. Mansion, Intens Festival en Rebirth Festival. Noisecult staat dit jaar zelfs in de line-up van ‘Fusion, the harder styles’! Om deze editie extra hard af te sluiten geeft ‘The Repeater!’ een knallende hardcore set weg op Raw Bass. Op feesten van T-town is hij inmiddels een bekend gezicht. De host van deze avond is MC V.

Natuurlijk is er zoals altijd weer een dikke lichtshow en zijn oordoppen niet overbodig. Ook een beveiligde garderobe is aanwezig.Kijk voor meer info op de vernieuwde website: www.absolutely-hardstyle.nl Zorg dat je deze jubileumeditie niet hoeft te missen!

Presale: € 7,00 ex fee @ Primera, Paylogic, Absoluut and De Zwaantjes
Door: € 10,00Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 15-09-2011 om 00:24 door Jor-D | Translate:

Reacties (7)

Plaats reactie
dennis 15-09-2011 @ 12:42:40

Als ik een beetje normaal overweg kan met mijn knie ben ik aanwezig
Noisecult & Repeater! (l)

The Q-Stylerzz 15-09-2011 @ 18:52:54

Dit Schijndelse duo Heavy Disturbance.
Nog nooit van gehoord, en ik kom toch uit Schijndel.
Misschien wel aanwezig,

dennis 15-09-2011 @ 20:00:38

@ The Q-Stylerzz hun gewone namen zijn
Richard Mekkes & Glenn van Eeden mssn ken je ze zo

The Q-Stylerzz 15-09-2011 @ 22:41:48

@ dennis: volgens mij heb ik ooit samen met die Glenn in de Bizzi gedraaid. Hij had toen zo’n contest gewonnen en mocht toen een avond mee draaien

wesskeej 16-09-2011 @ 21:32:07

Jammer dat dit tegelijk is met XX raw.
@The Q-Stylerzz je komt uit schijndel maar je kent heavy disturbance niet slechte zaak…
Wat is trouwens je echte naam? :P

The Q-Stylerzz 17-09-2011 @ 00:12:36

@ wesskeej : komt misschien dat ik 26 ben, en hun jonger.
Ik heet Maikel van Erp, de naam Erp kent iedereen wel in Schijndel (de jongere generatie misschien niet).
Ben jij ook een Schijndelse?

wesskeej 17-09-2011 @ 12:45:19

@The Q-Stylerz Ja dan begrijp ik het wel dat je ze niet kent.
Ja ik kom ook uit schijndel :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook