Raw Inc. – Presents The Shade met o.a Zirkum

Vrijdag 31 Mei 2013 organiseert Raw Inc. Events een nieuw concept, namelijk: Raw Inc. Presents: The Shade! Deze avond zal geheel in het teken staan van Raw Inc.’s resident dj / organisator: The Shade!

Natuurlijk gaat hij dit niet helemaal in zijn eentje doen, The Shade heeft een aantal collega dj’s gevraagd om er samen met hem een groot knal feest van te maken! Bijvoorbeeld Zirkum, hij heeft pas geleden een track gemaakt samen met Exit Mind genaamd The Shadow die het op het moment erg goed doet!

Verder zullen dj’s als: Fuzed, Qrious, Flash-Point, Melo-D, Djon-E, Deamer, Brainwatcher en D’Clain voor een onvergetelijke avond zorgen! En wat mischien ook wel leuk is om te weten, is dat de Psycho Twins voor de 2de keer in hun carriere een live act gaan doen! De eerste keer was op de aller eerste Raw Inc.!

And last but not least de hardste dj van het gezelschap. Raw Inc. Presents: The Shade, zal namelijk worden afgesloten met een snoeiharde Hardcore & Industrial Hardcore set gebracht door niemand minder dan The Maniac bekent van o.a Harmony Of Hardcore, Try Before You Die en Army Of Hardcore! En natuurlijk niet te vergeten de host van de avond, de zeer getalenteerde MC Flo!

Volledige Line Up:
The Shade
Zirkum
Fuzed
Qrious
Flash-Point
Melo-D
Djon-E
Deamer
D’Clain
Brainwatcher
Dan-E
LIVE: Psycho Twins
The Maniac
Mc Flo

Zoals de bezoekers van de Raw Inc. feesten wel weten valt er over het geluid niets te klagen en is de aankleding/lichtshow ook altijd speciaal aan het thema aangepast!

Kaarten zijn verkrijgbaar via https://www.hellyeah.nl/rawinc. Op de avond zelf is er ook een deurverkoop. De kaartprijs zal €5,- zijn, zowel in de voorverkoop als aan de deur. Zorg dat je er op tijd bij bent of je kaarten in de voorverkoop haalt, vol=vol!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 14-05-2013 om 21:23 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook