Raw Inc. – Rise Of The Demons met o.a Titan & Deetox

The Shade presenteert vrijdag 22 Maart 2013 voor de 3de keer Raw Inc. in Jongerencentrum De Tavenu te Waalwijk. Waalwijk zal dan weer te maken krijgen met het hardste feest wat de regio te bieden heeft, namelijk Raw Inc. met als bijpassende subtitel: Rise Of The Demons! Sinds de vorige editie in Oktober is The Shade gaan samenwerken met Dan-E zodat het feest alle aandacht krijgt die het verdient!

Met een uitverkochte tweede editie gaat Raw Inc. er deze keer weer volle gas tegenaan! Zoals de bezoekers van de Tavenu wel weten valt er over het geluid niets te klagen, en is de aankleding/lichtshow ook altijd speciaal aan het thema aangepast!

Deze editie zal niemand minder dan Titan de Tavenu op zijn grondvesten doen schudden! Met dikke knallers als ‘Nightmare’, ‘The Hour Of The Night’, ‘Necropsy’ ‘Trapped (remix)’ en vele anderen behoord deze heer zo langzamerhand tot de top van de raw hardstyle scene. Rauw en hard. Dat maakt deze artiest tot een perfecte headliner voor Raw Inc. – Rise Of The Demons! Daarnaast heeft Raw Inc. ook Deetox weten te strikken om een gruwelijke knalset neer te zetten! Deze dame behoeft geen verdere uitleg, Rauw en Hard dat is waar het om gaat bij Raw Inc.!

De rest van de avond zal ingevuld worden door opkomend talend, namen als: The Shade vs Zona & Flash-Point vs Dan-E zullen voor een knallende avond zorgen!

And last but not least de hardste dame van het gezelschap. Raw Inc. zal namelijk af worden gesloten met een snoeiharde Industrial Hardcore & Darkcore set, Gebracht door niemand minder dan Lady Bex! En natuurlijk niet te vergeten de host van de avond, de zeer getalenteerde MC Flo!

Volledige line-up:
Titan
Deetox
The Shade vs Zona
Dan-E vs Flash-Point
Lady Bex
MC: Flo

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de locatie zelf. Op de avond zelf is er ook deurverkoop. De kaartprijs zal € 10,- zijn, zowel in de voorverkoop als aan de deur. Zorg dat je er optijd bij bent of je kaarten in de voorverkoop haalt, vol=vol!!

“End of line:
22 of March Jongerencentrum de Tavenu
Demons Will Arise….”Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 04-03-2013 om 12:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
Two Gunkid 04-03-2013 @ 19:23:08

Epic Line-up!

The Shade 04-03-2013 @ 23:26:55

Word knalleng!!! :D

Zenda 05-03-2013 @ 09:55:06

Wellicht aanwezig, moet ik wel weer mensen mee kunnen krijgen :P

robbin153 06-03-2013 @ 08:56:25

_0_

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook