Raw Inc. – We Will Illuminate LIVE uitzending door Hardstation.Fm

The Shade presenteert vrijdag 26 oktober 2012 voor de 2de keer Raw Inc. in Jongerencentrum de Tavenu. Waalwijk zal dan weer te maken krijgen met het hardste feest wat de regio te bieden heeft, namelijk Raw Inc. met als bijpassende subtitel: We Will Illuminate!! De eerste editie was een groot succes mede dankzij alle bezoekers!

Deze editie zal niemand minder dan Radical Redemption de Tavenu op zijn kop zetten. Met dikke knallers zoals ‘Annihilate’, ‘Devastation & Disorder’, ‘Redemption’ en vele anderen behoord deze heer zo langzamerhand tot de top van de raw hardstyle scene. Rauw en hard. Dat maakt deze artiest tot een perfecte headliner voor Raw Inc. – We Will Illuminate!!

De rest van de avond zal ingevuld worden door opkomend talend! Namen als: Sergio, Flash-Point vs High Society en Audio Avengerz vs The Shade zullen voor een knallende avond zorgen!

Wat mischien ook leuk is om te weten is dat deze avond een battle zal plaatsvinden tussen broer en zus! Qrious vs Stereox nemen het tegen elkaar op en zullen jullie ook heerlijke raw beats te horen weten te brengen!

And last but not least de hardste jongens van het gezelschap. Raw Inc. zal namelijk opnieuw af worden gesloten met een snoeiharde hardcore set, te beginnen met een Early tot Mainstream set van Fanatic Chaoz en daarna word er gruwelijk hard af afgesloten met de Psycho Twins.

Host van de avond is de zeer getalenteerde MC DL!.

The Shade heeft er even over nagedacht, en besloten samen te werken met een van ‘s werelds leidende online radio stations in de hard dance scene, Hardstation.Fm, om Raw Inc. gewoon naar jullie te brengen! Een echte ‘We Will Illuminate’. Dankzij deze samenwerking, kunnen jullie Raw Inc. – We Will Illuminate live online beluisteren. Beiden gaan dus tot het uiterste om te zorgen dat de live broadcast er 100% zeker komt. Meer gedetailleerde informatie over waar je de live stream precies kan beluisteren, zal vrijdag avond worden bekend gemaakt. Dus hou een oogje op een van de sociale media.

Volledige line-up:
Radical Redemption
The Shade vs Audio Avengerz
Sergio
Flash-point vs High Society
Fanatic Chaoz
Qrious vs Stereox
Psycho Twins
MC: DL!

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de locatie zelf en via [email protected] Op de avond zelf is er ook een deurverkoop. De kaartprijs zal € 7,50 zijn, zowel in de voorverkoop als aan de deur.

End of line:

26Th Of October Jongerencentrum de Tavenu….

We Will Illuminate!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 11-09-2012 om 13:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (7)

Plaats reactie
Milanz 11-09-2012 @ 13:30:37

Whoop whoop dit word een goei fiske !!!!

afsluitng van de vorige editie !

Milanz 11-09-2012 @ 13:30:58
Qrious 11-09-2012 @ 13:31:18

het is Qrious niet Qurious -_- :P

Protoss 13-09-2012 @ 00:16:42

hoezo nou illuminati -_-

The Shade 13-09-2012 @ 11:03:51

Illuminate betekent Verlichten ;)

Protoss 13-09-2012 @ 17:49:25

en dan dat mooie driehoek met oogje

The Shade 14-09-2012 @ 00:30:47

Alziend oog / Oog van God

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook