Raw Night: 4e editie op 26 oktober

Nog even en een portie ruw hardstyle geweld daalt wederom neer in het anders zo vredige Balkbrug. Op 26 oktober vormt Takens het decor voor de vierde Raw Night. Een klein legertje hardstyle warriors staat die avond voor je klaar om het beste van de Raw hardstyle door de speakers te knallen. Bezoekers van voorgaande Raw Nights’ weten dat de editie van 26 oktober geen kinderachtig riedeltje gaat worden. Het belooft wederom een avond te worden die ontdaan is van happy gejengel, vrolijke zangpartijen en tuttige baslijntjes. Let’s make it raw!

Welke hardstyle geweldenaars staan er zaterdag 26 oktober klaar om je mee te nemen op een reis door de duistere wereld van de Raw Hardstyle?

Radical Redemption
Nog maar drieëntwintig lentes jong, maar nu al wel een gevestigde naam binnen de Raw Hardstyle. Op tienjarige leeftijd begon hij al met drummen om vervolgens nog zo’n tien jaar later te beginnen met draaien en produceren. Een samenwerking met Crypsis in 2011 zorgde ervoor dat zijn naam definitief gevestigd werd binnen de Raw Hardstyle scene. Watch out for this guy!

Titan
George Pinas, aka Titan is één van de paradepaardjes uit de Fusion stal van Dj Zany. Sinds 2009 is hij verbonden aan het label en sindsdien heeft hij festivals en events als The Qontinent, Emporium, Decibel en Defqon.1 volledig binnenstebuiten gekeerd. Maar nu dus live te zien in jouw Takens op 26 oktober aanstaande. Let the bass roll!

Chain Reaction
Deze muzikale workaholic weet hoe je een dijk van een Raw Hardstyle track in elkaar gezet. En dat bleef niet onopgemerkt! De afgelopen jaren was hij op de line up te vinden van wereldwijd erkende events als o.a. Decibel, Qontinent, Nature-One en Emporium. Deze man zal het niet na laten om op 26 oktober de tent flink te laten rocken tijdens de vierde editie van Raw Night in jouw Takens!

Eluzive
Inmiddels de vaste steun- en toeverlaat tijdens de Raw Night in jouw Takens. Deze 21 jarige local hero doet echt niet onder voor de grote hardstyle namen uit ons kleine koude kikkerlandje. En dat zal hij op 26 oktober ook weer eens haarfijn laten zien!

Proteaz
Ook deze jonge hond staat te trappelen om zijn ding te komen doen komen tijdens de komende Raw Night. Gekenmerkt door een voorliefde voor duistere hardstyle en een energiek voorkomen, is dit een man om rekening mee te houden!

MC Axys
Deze man weet hoe je een ruige avond vocaal ondersteunt. Your Mc of the night is Mc Axys!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 20-10-2013 om 15:33 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook