RAW Night – The Grand Opening op 21 september 2013

De Takens crew is al geruime tijd bezig een programma voor het nieuwe seizoen op te stellen, dat gegarandeerd het laatste beetje  luie zomerzweet uit je lichaam zal laten vloeien. Op zaterdag 21 september aanstaande opent Takens namelijk officieel haar deuren voor de grand kick off van het nieuwe seizoen. En dat gebeurt op een manier zoals je van jouw Takens mag verwachten: hard, ruig en rauw!

In maart van dit jaar bracht Takens voor het eerst het nieuwe concept ‘RAW NIght’.  Met doorslaand succes welteverstaan!  Honderden bezoekers gingen een hele nacht los op een stijl die enkele jaren geëvolueerd is uit de gewone hardstyle. Een stijl die zo hard en ruw is, ontdaan van tuttige melodietjes, vrolijke deuntjes en happy meezingmomentjes. Raw hardstyle wint dan ook meer en meer aan populariteit. Op 21 september staat Takens garant voor een dijk van een line-up:

Crypsis
Deze Poolse Nederlander is de afgelopen jaren een ware ambassadeur geworden van de Raw Hardstyle. En terecht! Niet alleen als dj is hij te bewonderen op de betere events en festivals, maar juist ook als producer heeft hij ervoor gezorgd dat Raw Hardstyle binnen een hele korte tijd op de kaart werd gezet. Deze man is klaar om te raggen!

Artic
Eric Smeets, alias Artic, gooide in de begindagen van de hardstyle al hoge ogen als deel van het duo Haze & Abyss. Dat hij net zo makkelijke meekan met het hedendaagse rauwe beukwerk zal hij op 21 september luid en duidelijk laten horen!

Tartaros
Afreizend uit het zuidelijke Sittard, zal deze dj van de bekende Podcast ‘The Magic Show’ tijdens de seizoensopening van jouw Takens zijn visie op raw hardstyle komen geven in een denderende dj set.

Eluzive
The new kid on the Block! En wel eentje die van plan is om te blijven. Afgelopen edities stond hij ook op de deejay list tijdens RAW Night en gaf tot twee keer toe een vette show weg. Logisch dat hij daarom ook deze keer weer plaats mag nemen achter de decks.

Alles staat in de startblokken om het nieuwe party seizoen eens even echt in te gaan inluiden.

Let’s get real, let’s get RAW!
WWW.TAKENSBALKBRUG.NL / 10 EURO ENTREE / VOOR 22.30 GRATIS ENTREEVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 14-09-2013 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook