RAW Night: Zaterdag 15 juni in Takens

Op 23 maart was Takens het decor voor de eerste RAW Night. Een avond waarop happy melodietjes en softe kicks en baslijnen even stevig achter slot en grendel werden gezet. Het Takens publiek bleek meer dan klaar voor een avond die alleen de ruigere kant van de harstyle liet zien. Zomaar een aantal reacties op Partyflock na afloop van de eerste editie: “Jammer genoeg moest ik eerder weg… maar echt dikke avond! Vanaf start gelijk gas erop! Netjes..”, “Geweldig feestje was dit zeg!! Titan Eindbaas!”, “Best feestje gehad ja! Titan _­0_!”

Aan het eind van de jaren negentig vonden de eerste hardstyle feesten plaats. Belangrijke sleutelfiguren in de tijd waren Dana, Luna, Pavo en The Prophet, die er in korte tijd voor zorgden dat hardstyle fors in populariteit won in Nederland. Al snel organiseerde Q-Dance elke maand een hardstyle avond in de toenmalige Hemkade en werden dj’s uit landen uit Duitsland en Italië overgevlogen om de nieuwe en spannende sound aan de man te brengen. Dan nemen we een sprong in de tijd. We schrijven het jaar 2010. Een aantal producers besluit dat het anders moet. Het mag allemaal best wat ruiger, spannender en harder. Weg met die ellenlange melodielijnen, de bass en de kick daar gaat het om. Raw Hardstyle is geboren!

Wie gaan de tent rocken op 15 juni aanstaande?

Adaro
Eén van de smaakmakers binnen de Raw Hardstyle. Thijs Ploegmakers, alias Adaro, heeft een drukke zomer in het verschiet. Naast zijn solo producties en dj performances is hij ook deel van de het illustere raw hardstyle duo ‘Gunz for Hire, samen met Ran-D. Genoeg redenen dus om op 15 juni aanstaande te aanschouwen in jouw Takens!

E-Force
Een man die in het in korte tijd zeer ver heeft geschopt. Vanaf 2011 dook de naam E-Force meer en meer op de betere hardstyle evenementen. E-Force schuwt het ruigere werk niet. Alleen, maar ook met klinkende namen als Luna, Ran-D en Adaro stond hij de afgelopen jaren garant voor het betere rag- en snoeiwerk op het label A2 Records. Check deze man uit op 15 juni aanstaande!

Eluzive
Op 23 maart was deze dj aanwezig tijdens de eerste editie van de Raw Night. En met succes! Het publiek genoot als een dolle van de ruige sound van deze 21 jarige Gilian van der Heide. Nu dus Back by dope demand!

Nawi
Een Raw Hardstyle talent uit de omgeving van Utrecht. Draait al een jaar of tien mee, en heeft menig discotheek en hardstyle event al binnenste buiten gedraaid. Kom deze man zien!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 05-06-2013 om 22:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook