Rawmadness komt harder terug in 2012

Na een succesvolle editie van Rawmadness op 8 oktober komt de organisatie terug in 2012 met een nieuwe editie! De datum voor dit evenement is 14 januari 2012, dus zet deze alvast dikgedrukt in je agenda. Voor deze editie zijn veel dj’s uitgenodigd om het nieuwe jaar knallend te beginnen.

Even een kleine terugblik op de editie van 8 oktober. De sfeer was echt super en de dj’s hebben stuk voor stuk een dikke set neergezet, wat de avond tot een groot succes maakte.  Het feest was druk bezocht dus zorg dat jullie op tijd binnen zijn want vol is vol.

Voor de aankomende editie wordt wederom alles in werking gesteld om je weer een leuke avond te bezorgen met dj’s als Artic, Vecino, Dualdriven, ArmenianBoy, Dymonic, Wesnight, NoLogic en CivilMindz.

No logic zal deze avond weer lekker opwarmen, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent en de hele avond meegenomen wordt op een muzikaal reisje van de hoogste kwaliteit.

Dj Artic, getekend onder het label Hardcopy Records (Deepack), zal deze avond zijn debuut maken op Rawmadness en het dak van de Misterpoort er helemaal af blazen. Met het geluidssysteem dat aanwezig is zal dit geen probleem zijn!

Met Vecino , ArmenianBoy en Dymonic wordt het één groot gekkenhuis! Dualdriven en Wesnight  zullen jullie voorzien van de lekkerste uplifting hardstyle.

De CivilMindz komen van verder weg en zullen deze avond laten horen wat deze jongens in huis hebben, beter gezegd: Brabantse gekte, dus bereid je maar vast voor op behoorlijk wat stampgeweld!

Mc: No-id heeft zijn geluid al op menig hardstyle feesten laten horen en gaat zijn talent gebruiken om jullie de extra energie geven die je hard nodig gaat hebben tussen deze knallende rauwe beats. Wees dus aanwezig op 14 januari 2012 voor: RAWMADNESS!

De timetable zal twee weken voor het evenement bekend gemaakt worden.

Deuren zijn geopend van 20:00 tot 02:00.

Adres: 
Cafe Restaurant Misterpoort
Misterstraat 11-13
7126 CA Bredevoort



Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 05-12-2011 om 17:04 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
Jurheinen 05-12-2011 @ 17:26:46

Sowieso weer aanwezig!

kruiwagentje 05-12-2011 @ 19:04:06

Dacht dat deze editie zou verhuizen naar een grotere locatie vanwege het succes?

Janus 06-12-2011 @ 17:10:14

Vorige keer was nice! Deze keer dus weer aanwezig

Reageren



Registreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook