Rawmadness: The 3rd Edition

Stel je voor; je loopt in de wandelgangen, en het bericht dat Rawmadness weer georganiseerd wordt hoor je overal opduiken. Wat doe je dan?

Juist!

Je gaat op zoek op het internet naar informatie om dit spektakel niet te hoeven missen.
Op deze avond transformeert de Misterpoort te Bredevoort in een ware HMH in miniatuuruitvoering.
Wie ook transformeert is D’Cepticon. Deze muziekrobot neemt gedaantes aan waarbij hij laat zien waar hij voor staat. Wat dat is laat hij graag aan je zien op 8 Oktober.

Het is logisch dat na D’Cepticon het stokje overgenomen wordt. Wie dat is vraag je? Daar kom je vanzelf achter, maar dj No Logic is een artiest waarvan Rawmadness blij moet zijn, hem wederom in de line up hebben mogen toevoegen. Hij zal iedereen verbaasd doen staan van de diversiteit in zijn sets, deze zijn altijd en overal een verademing.

Dymonic is de man die altijd en overal energieke sets neerzet, met zéér creatief mix werk. Verwacht dus ook weer op deze editie een knalset van de beste man.

Duo`s zijn vaak goed op elkaar ingespeeld. Zo ook Double Dutch. Dit duo staat garant voor een beukset met kwaliteit van de bovenste plank. Wederom dus een act om niet te missen.

Verder is Instant Frequency de resident van Fear Fm in de line up verwerkt. De afgelopen editie van Rawmadness stond hij ook gepland maar door onvoorziene omstandigheden verstek laten gaan. Hij heeft beloofd om zijn afwezigheid meer dan goed te maken, dus dat belooft iets!

Máár….

Voor deze avond is er nog een surprise act voor jullie. Met deze verrassing is er iemand in huis gehaald waarvan zijn tracks al vele malen op de grote feesten gedraaid worden, dus is Rawmadness ook erg blij hem deze avond te gast te hebben. Benieuwd wie het is?

Deze muzikale beukavond zal gehost worden door MalcolmX, tevens een talent in de mc scene, die al op aardig wat feesten heeft gestaan.

Hopen jullie allemaal te zien op 8 Oktober.

Adres:
Cafe Misterpoort
Misterstraat 11-13
7126 CA BredevoortVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 16-08-2011 om 14:10 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
Jurheinen 16-08-2011 @ 14:49:02

Ben hier sowieso bij! Vorige editie was zeker tof :D

Aconite 16-08-2011 @ 17:12:07

+1 voor dit persbericht :D Ben er waarschijnlijk weer bij !

Instant Frequency 16-08-2011 @ 19:10:14

Aanwezig :p

Jorea88 16-08-2011 @ 20:13:39

Vind ik leuk!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook