Rebellion 2014: Line-up, kaartverkoop en info

Na de uitverkochte eerste editie kreeg Rebellion het afgelopen jaar een vervolg met een eigen area tijdens Rebirth Festival. Ook hier ging het dak eraf en voor Rebirth Events was het duidelijk dat Rebellion een tweede indoor editie verdiende. Op zaterdag 29 november opent Sporthal Beekdal in Haaren haar deuren voor de tweede editie van Rebellion. De ingrediënten zijn zoals je die van Rebirth Events gewend bent: een gevarieerde line-up voor een betaalbare prijs.  Sporthal Beekdal zal worden omgeturnd tot een ware beuktempel met een mooie stage en vette lichtshow, samen met de sfeer die de feesten in Haaren kenmerkt gaat dat gegarandeerd knallen worden.
Ben jij klaar om de strijd aan te gaan? Koop die tickets en Join the Rebellion!

Sporthal Beekdal biedt ruimte aan circa 1800 bezoekers en zal het toneel bieden aan de Rebellion aangevoerd door DJ’s B-Front, Frequencerz, E-Force, Titan, Digital Punk,Chain Reaction vs Tartaros, Jack of Sound, Warface vs Delete, Outbreak, Phuture Noize live en Noisecult. MC Livid is commander in chief. Eenieder die zich verbonden voelt met de Rebellion wordt van 14.00 tot 01.00 uur verwacht om samen ten strijde te trekken. Start the riot!

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op woensdag 27 augustus om 20.00 uur, kaarten kosten €27,50 (ex. fee) en zijn verkrijgbaar via www.jointherebellion.nl  en paylogic.

De organisatie raadt aan om op tijd kaarten te kopen zodat je niet achter het net vist. Vorig jaar was Rebellion vijf weken voor aanvang uitverkocht.

Social media
Voeg Rebellion toe aan je Facebook-agenda: https://www.facebook.com/events/443113989166790/?fref=ts
Blijf op de hoogte van alles omtrent #rebellion2014 en andere evenementen zoals #rebirth2015 via @rebirthfestival en facebook.com/rebirthfestival.

Aftermovie
Bekijk hieronder de aftermovie van de eerste editie van Rebellion.

YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 24-08-2014 om 14:38 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook