Rebirth Festival 2014 – Mission: Evolution, informatie over de kaartverkoop

Op zaterdag 12 en zondag 13 april is de kick-off van het festivalseizoen met de zesde editie van Rebirth Festival. Na vier stijf uitverkochte edities gaat Rebirth dit jaar een stapje verder met Mission: Evolution. Aan het festivalterrein aan de Raamse akkers in Haaren zul je tijdens het Rebirth weekend twee dagen lang verwend worden met de beste hardstyle van het moment.

De Rebirth mainstage zal tijdens Rebirth Festival 2014 twee dagen lang in het teken staan van de grootste, euforische en hardere hardstyle dj’s van dit moment. Rebellion zal na de eerste uitverkochte editie in november als area terugkeren tijdens Rebirth Festival day 1. Hier zullen de bezoekers getrakteerd worden op de ruwere beats uit het genre.
Op Rebirth Festival day 2 zal, na het succes van de Rebirth Crazy Sunday vorig jaar, een house-area worden toegevoegd. De formule voor Rebirth Festival blijft ongewijzigd: een sterke en gevarieerde line-up voor een scherpe prijs.

Start kaartverkoop op maandag 13-01-2014 20.00 uur
De twee afgelopen edities waren de zaterdag kaarten van Rebirth Festival binnen 24 uur uitverkocht. Zorg dus dat je er op tijd bij bent als je Rebirth Festival 2014 wilt bezoeken. Op maandag 13 januari om 20.00 uur start de voorverkoop van Rebirth Festival met de verkoop van combitickets, kosten €47,50. De minimum leeftijd voor Rebirth Festival 2014 is 17 jaar.
Let op: de eerste 500 combi’s krijgen een gratis VIP-upgrade.
De upgrades ontvangen op 16 januari automatisch bericht van Paylogic als hun ticket opgewaardeerd is tot een VIP-ticket. Heb je geen bericht ontvangen, dan zat je niet bij de eerste 500 combi’s.

Bestel je Rebirth Festival kaarten op tickets.rebirth-events.com

Dagkaarten gaan woensdag 15-01-2014 20.00 uur in de verkoop.
Op woensdag 15 januari gaan om 20.00 uur de reguliere dagkaarten (Day 1 en Day 2) in de verkoop.
Let op: de afgelopen jaren was Rebirth Festival zaterdag binnen 24 uur uitverkocht.

Rebirth VIP
Dit jaar kun je voor het eerst ook een VIP ticket kopen. Als je als VIP naar Rebirth gaat kun je gebruik maken van een aparte ingang, aparte toiletten en heb je natuurlijk toegang tot het VIP-deck zodat je een mooi uitzicht hebt op de stage en de show. Voor alle VIP’s zal er ook een Rebirth Festival 2014 gadget klaarliggen bij de ingang!

Overzicht prijzen
Day 1 ticket €35 (Regular), €50 (VIP)
Day 2 ticket €22,50 (Regular), €37,50 (VIP)
Combiticket €47,50 (Regular), €62,50 (VIP)

Tijden
Rebirth Festival Day 1, zaterdag 12-04-2014, 12.00-00.00 uur
Rebirth Festival Day 2, zondag 13-04-2014, 12.00-22.00 uur

Minimum leeftijd: 17+
De minimumleeftijd om Rebirth Festival te bezoeken is 17 jaar. ID is verplicht. Gezien de verhoging van de alcoholwet, zal de organisatie ook naar de minimumleeftijd moeten kijken. Komend jaar stelt de organisatie de grens dus op 17 jaar en ouder, zodat iedereen die vorig jaar als 16-jarige de evenementen heeft kunnen bezoeken, dit jaar niet uitgesloten wordt.

Vervoer
Zoek jij vervoer naar Rebirth Festival?
Maak dan gebruik van de pendelbusdienst of van onze vervoerspartners.

Check de sites van onze vervoerspartners:
www.thepartyexpress.nl, www.hardtravel.nl, www.partyreizen.nl.

Pendelbussen
Ook dit jaar zullen er pendelbussen rijden die aansluiten op het nachtnet. Binnenkort meer informatie hierover. De pendeldienst rijdt op zaterdag en op zondag via station Den Bosch.

Verblijf
Er is geen festivalcamping bij Rebirth Festival. Wel zijn er in de nabije omtrek genoeg campings en hotels waar je kunt verblijven zodat je er een vet Rebirth Festival weekend van kunt maken.
TIP;  kijk eens op:
www.zoover.nl/nederland/noord-brabant/haaren
www.zoover.nl/nederland/noord-brabant/helvoirt
www.zoover.nl/nederland/noord-brabant/oisterwijk
www.zoover.nl/nederland/noord-brabant/vught
www.zoover.nl/nederland/noord-brabant/boxtel

Kaartverkoop via Paylogic
Paylogic account
De tickets worden verkocht via Paylogic. Indien je al een Paylogic account hebt controleer dan ruim van tevoren je wachtwoord en instellingen voor de zekerheid op http://www.paylogic.nl/login.
Heb je nog geen account? Dan kun je je registeren tijdens de verkoop. Van tevoren registreren is niet mogelijk.

Digitale wachtij
Net als vorig jaar past Paylogic een digitale wachtrij toe. De wachtrij onthoudt wanneer je op de site bent gekomen en geeft aan hoelang het duurt voordat je op de bestelpagina komt. Wanneer je op F5 (refresh) drukt sluit je automatisch achteraan in de rij en wordt je kans op tickets kleiner. Een plek in de wachtrij is geen garantie voor een ticket. Het is mogelijk dat de vraag groter is dan het aanbod.
Tip: Update je webbrowser naar de nieuwste versie.

Error bij betaling
In geval van een error bij betaling dien je te klikken op de terug/back knop in het boekingsproces. Klik niet op de terug knop van je browser, want dan kan het zijn dat je het bestelvenster verlaat en weer achteraan in de rij aansluit.

Rebirth Festival 2014: Mission:  Evolution
 Two days of hardstyle madness!
Ticketsale starts 13-01-2014 at www.rebirth-festival.nl.

http://www.rebirth-festival.nl/
http://www.twitter.com/rebirthfestival
http://www.facebook.com/rebirthfestival
http://www.youtube.com/rebirthfestival
http://www.soundcloud.com/rebirth-festivalVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 09-01-2014 om 14:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook