Rebirth Festival pakt uit met 3 area’s tijdens Rebirth Day 2 op zondag 13 april

Na vier stijf uitverkochte edities gaat Rebirth dit jaar een stapje verder met MISSION: EVOLUTION.  Aan het festivalterrein aan de Raamse Akkers in Haaren zul je tijdens Rebirth Day 2 verwend worden met de beste hardstyle en house van het moment.  Voor de liefhebbers van het levenslied is er de Gezelligheid kent geen tijd – area.

Rebirth Festival 2014 – Mission: Evolution
De Rebirth mainstage zal tijdens Rebirth Festival 2014 in het teken staan van de beste euforische en hardere hardstyle dj’s van dit moment.  Na het succes van de Rebirth Festival Crazy Sunday keert de house dit jaar terug met een eigen area: Rebirth’s Crazy Carnival. Het oergezellige  “Gezelligheid kent geen tijd” – concept biedt ruimte aan de liefhebbers van het levenslied. De formule voor Rebirth Festival blijft ongewijzigd: een sterke en gevarieerde line-up voor een scherpe prijs. Tickets kosten €22,50.

Rebirth Mainstage
Op de Rebirth Mainstage kun je genieten van o.a. Frontliner, D-Block & S-te-Fan, Hard Driver, Max Enforcer, Scope DJ en Ruthless. Noisecult, de jongste aanwinst van het Dirty Workz label, zullen zich aan het Rebirth publiek presenteren in een special showcase!
Ook de harde sound is goed vertegenwoordigd in enkele snoeiharde battles; Digital Punk vs Titan, Ran-D vs Luna, Deepack vs Phuture Noize en E-Force vs Alpha² LIVE.

Rebirth’s Crazy Carnival
Crazy Carnival is dit jaar het terrein voor alle house freaks!  Hier zorgen The Flexican & MC Sef,  La Fuente, GirlsLoveDJ’s, Dirtcaps, PureSang, Puinhoop Kollektiv, David Ghetto, Jones, Berend B en Lanx voor de beats. Niets is in deze area te gek, dus zorg dat je erbij bent!

Gezelligheid kent geen tijd
Er zal speciaal voor de trouwe Rebirth bezoekers een groot bruin café worden opgebouwd aan de Raamse Akkers. Hier zullen de gehele dag verschillende acts optreden zoals Vinzzent, Arjon, Tim Schalkx, Tom Haver, Pascal Redeker, Jack van Gestel en DJ Carlo. Dat is dus een absolute feestgarantie van 12.00 tot 22.00 in een sfeervolle ambiance. .

Tickets
Rebirth Day 2 Regular ticket: €22,50
Rebirth Day 2 VIP ticket: €37,50
Tickets koop je via www.rebirth-festival .

Minimum leeftijd: 17+
De minimumleeftijd om Rebirth Festival te bezoeken is 17 jaar. ID is verplicht. Gezien de verhoging van de alcoholwet, zal de organisatie ook naar de minimumleeftijd moeten kijken. Komend jaar stelt de organisatie de grens dus op 17 jaar en ouder, zodat iedereen die vorig jaar als 16-jarige de evenementen heeft kunnen bezoeken, dit jaar niet uitgesloten wordt.

Vervoer
Zoek jij vervoer naar Rebirth Festival?
Check dan de sites van onze vervoerspartners:
www.thepartyexpress.nl
www.hardtravel.nl
www.partyreizen.nl

Pendelbussen
Ook dit jaar zullen er pendelbussen rijden die aansluiten op het nachtnet via Station Den Bosch.
Check de tijden via: http://www.rebirth-festival.nl/info/pendeldienst/

Social Media
Zorg dat je Rebirth volgt via www.twitter.com/rebirthfestival en www.facebook.com/rebirthfestival zodat je niets hoeft te missen. Door het feest toe te voegen aan je FB-agenda ontvang je automatisch updates bij het laatste nieuws!

Rebirth Festival 2014: Let’s kick-off the festival season!
Tickets + info www.rebirth-festival.nl.

http://www.twitter.com/rebirthfestival #REBIRTH2014
http://www.facebook.com/rebirthfestival
http://www.youtube.com/rebirthfestival
http://www.soundcloud.com/rebirth-festivalVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 31-03-2014 om 23:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook