Rebirth Festival viert 5-jarig bestaan op zaterdag 27 april 2012

Wat? Alsnog een andere datum!? Ja mensen, Rebirth Festival vindt plaats op zaterdag 27 april. De organisatie van Rebirth Festival vind het belangrijk om haar trouwe bezoekers de prijs-kwaliteitverhouding te kunnen bieden zoals jullie die van Rebirth Festival gewend zijn. Dit was op de eerdere data helaas niet mogelijk. Vandaar dat Rebirth Festival zich genoodzaakt heeft gevoeld om deze beslissing te nemen.

5 jaar Rebirth Festival – Let’s kick off the festival season!
Rebirth Festival bestaat dit jaar 5 jaar en dat gaan we vieren! Je start dit jaar je festivalseizoen op Rebirth met een grotere stage en een vette show. De formule voor Rebirth Festival blijft ongewijzigd: een ijzersterke line-up voor een scherpe prijs. Benieuwd naar de line-up? Deze zal in de week voordat de kaartverkoop start bekend worden gemaakt. Zorg dat je er op tijd bij bent met het kopen van je ticket, vorig jaar was Rebirth Festival in een aantal uren uitverkocht.

Aftermovie 2012 gaat over de 120.000 views
De aftermovie van Rebirth Festival 2012 is inmiddels al meer dan 120.000 keer bekeken, heb jij hem nog gemist? Check hem via de volgende link: www.youtube.com/rebirthfestival .

Rebirth Anthem 2013
Na de geslaagde anthems in 2011 van Ran-D & B-Front en in 2012 van Alpha² hebben we voor komend jaar weer een geschikte kandidaat kunnen strikken. Hij staat bekend om zijn opzwepende melodieën, strak sound design en dikke reversed bass! In de aanloop naar het evenement krijgen jullie uiteraard meer te zien en te horen.

Kaartverkoop start op maandag 28 januari 19.00
Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf maandag 28 januari 19.00 uur via www.rebirth-festival.nl.
Als je verzekerd wil zijn van een kaartje, zorg dan dat je er op tijd bij bent. De afgelopen drie edities waren uitverkocht en de afgelopen editie waren de kaarten er zelfs binnen een paar uur allemaal uit.

Social Media
Zorg dat je Rebirth Festival volgt via Twitter #REBIRTH2013, Facebook en zet het feest in je Partyflock-agenda. De updates als eerste in je mailbox? Vergeet je dan niet in te schrijven voor de nieuwsbrief op www.rebirth-festival.nl.

Rebirth Festival: You know where your summer begins!

twitter.com/rebirthfestival
facebook.com/rebirthfestival
rebirth-festival.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 11-01-2013 om 19:41 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
sensa 11-01-2013 @ 21:41:18

3 dagen voor beat the bridge :/

Thew 16-01-2013 @ 16:16:48

Shit, dan zijn we al bijna een jaar te laat :cry:

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook