Release line-up en trailer Land of Confusion 2011

Met nog een drie maand op de klok maakt TNMO met gepaste trots de line-up bekend voor Land of confusion festival 2011. Kosten nog moeite zijn gespaard om een nog dikkere line-up dan vorig jaar neer te zetten. Zoals bekend kon je vorig los in vijf area’s, nu zijn er dat door een toevoeging van een hardcore area zelfs zes geworden.

Mainstage
De mainstage is dit jaar een internationaal harddance en hardstyle spektakel met aan het eind van de dag een Italiaans hardcore sausje. Namen als B-Front, Norman, Sasha F, Fausto en Tommyknocker staan in de startblokken om op zaterdag 28 mei flink los te gaan. Oorspronkelijk stond Crypsis ook op de line-up, maar wegens omstandigheden zal hij helaas niet komen. Maar. uiteraard is er voor waardige vervanging gezorgd. Frontliner en Ran-D staan in plaats van Crypsis paraat om het anders zo vredige Strandheem Recreatiegebied eens goed op zijn kop te gaan zetten!

Cenobite area
In de Cenobite area staat in het teken van de klassiekers van weleer. Stap in de tijdmachine met o.a. dj’s als Buzz Fuzz, Dano, Gizmo, Arjuna, Chosen Few, Tellurian en Negative A om vervolgens uit te stappen in het midden van de jaren negentig.

Damage Control
Tsja, of de schade beperkt zal blijven is nog maar de vraag met geweldenaars als Noisekick, G-Town Madness, Hazes, Endymion en J-Lines. Vast staat in ieder geval dat je alleen het beste dat de hedendaagse hardcore te bieden heeft zult horen in deze area!

Techno/ Schranz
Na het succes van vorig jaar, moest deze area een vervolg krijgen. Geniet van techno grootheden als Miss Djax, Daniela Haverbeck en Hilarious.

Asino Invites
Eén van de meest zomerse area’s tijdens Land of confusion festival. Biertje in de hand, en genieten naar de lekkerste house gebracht door namen als Jean, Mickey T, Praia del Sol en uiteraard Asino zelf!

Bob Bishop Invites
Ook in deze area ben je gegarandeerd van het ultieme zomergevoel. Gastheer Bob Bishop neemt jou samen met zijn vrienden op reis door de wereld van techhouse en techno.

De kaarten voor Land of confusion festivalzijn inmiddels landelijk verkrijgbaar bij de Primera winkels en via Paylogic. Ook zal de site www.landofconfusion.nl over een paar dagen online gaan. Uiteraard zul je ook de komende tijd op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent Land of confusion festival. Houd www.landofconfusion.nl dus goed in de gaten.

Pendelbussen combi ticket
Speciaal voor de bezoekers van Land of confusion festival zijn er speciale combi tickets beschikbaar waarmee je in één klap verzekerd bent van een kaartje voor het festival en vervoer uit een opstapplaats naar keuze.

Kijk op www.dance-festivalbus.nl voor het volledige overzicht van opstapplaatsen en bijbehorende prijzen.

YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 01-03-2011 om 19:30 door Khadber | Translate:

Reacties (5)

Plaats reactie
Patjee410 01-03-2011 @ 19:46:47

haha die is toch die camping die op tv kwam? hahaha. hier heb ik ook een aantal jaar geleden op de camping gestaan:P

Stefanoviic 01-03-2011 @ 21:51:08

tjaa toch liever emporium ;)

iSenSe` 02-03-2011 @ 12:23:00

eindelijk het eerste feestje waar ik op hardtraxx kan zeggen:
‘HOPPAAA lekker op de fiets heen’ (H)

gelukkig dat er iets meer hardstyle is bijgekomen nu crypsis afgezegd heeft.
dat maakt het voor mij meer een zekerheidje, vorig jaar was toch té veel hardcore.
wel vermaakt en gelachen daar niet van. ontiegelijk veel bekenden uiteraard :D :D

Mystyle 02-03-2011 @ 13:03:52

Hier ga ik toch zeker wel even een bezoekje aan brengen, lekker dichtbij vergeleken met andere festivals :)

Mannonymous 02-03-2011 @ 17:54:53

Zelfde lyrics in het nummer als GTP hahaha!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook