Reng Deng Deng – Queen’s Final Majestic Performance: Line-up & Info

Het gevoel dat Reng Deng Deng-gangers 30 april aanstaande zullen hebben, laat zich het beste beschrijven met een nieuwe interpretatie van een welbekende Doe Maar hit: ‘t is wel een beetje raar, 33 jaar, knallend op onze benen, als ze is verdwenen. Na 33 jaar gaat ons aller Bea ons verlaten en na alle feestjes die we in haar naam mochten vieren, laat Cyndium dat uiteraard niet ongezien voorbij gaan. Bea goes out with a bang. Want een laatste Koninginnedag, die vier je hard, harder, hardst!

Op de Haparandeweg in de Spaarndammerbuurt in Amsterdam mogen alvast wat ladingen nieuwe klinkers worden gedropt, want hier gaat het hardst en het langst gebeukt worden van heel Amsterdam. Tien uur non-stop het allerbeste van early hardcore, raw hardstyle, hardcore en frenchcore: voor het eerst sinds jaren mag er in onze hoofdstad weer eens ECHT hard geknald worden. Wim-Lex zal het op het balkon van het Paleis op de Dam voelen donderen!

Uiteraard is het Holland wat de klok slaat. Koniningedag is tenslotte altijd onze dag geweest. Tuig jezelf traditiegetrouw, in oranje of rood-wit-blauw. Draag een kroontje als hoed, verf een vlaggetje op je snoet. Want wat we je beloven: bij Reng Deng Deng is het Oranje Boven! Kom Bea eren in stijl en mis deze knotsgekke dag niet, want overdoen is helaas geen optie meer.

Omdat er nergens anders in Amsterdam op zo’n schaal geramd mag worden als bij Reng Deng Deng, raden we je aan zo snel mogelijk je kaartje aan te schaffen. Kaarten kosten €20,- bij cyndium.com en Paylogic. De gemeente staat geen deurverkoop toe. We waarschuwen je: de voorverkoop gaat erg hard, wacht niet te lang.
Dus: zet op 30 april al je zorgen aan de kant en kom hakken voor volk en vaderland! Tot dan!

Line-up:
Tha Playah
Adaro
Mad dog b2b Anime
Frequencerz
Darkraver
Nosferatu b2b Amada
E-Force
Sequence & Ominous
Buzz Fuzz b2b Stylo
Lethal Injection & Dawnbreaker
MC: The Mouth of Madness
Live performance :The Stiltwalker

Kaarten:
kaarten kosten slechts €20,-(Ex Fee) en zijn reeds verkrijgbaar bij: www.cyndium.com/tickets.php, paylogic.nl en bij de alle Primera winkels. Er worden geen kaarten worden verkocht aan de deur, dus wees op tijd en koop je kaart in de voorverkoop.

Tijden evenement:
Het evenement begint om 12.00 en duurt tot 22.00.

Overige info
Check voor verdere info www.cyndium.com en de Facebook pagina’s:
Officiële Cyndium pagina: facebook.com/Cyndium
Reng Deng Deng pagina: facebook.com/pages/Reng-Deng-Deng/352207948145502
Reng Deng Deng evenementen pagina: facebook.com/events/590601634301351/

Cyndium, Energetic Dance Only.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 28-03-2013 om 19:16 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook