Reset 13 maart 2010: Website online

Zaterdag 13 maart vindt een nieuwe editie van Reset plaats in de North Sea Venue van Zaandam. Klik hier voor de website van Reset. Het hardstyle en hardtechno evenement staat altijd garant voor een mix van topartiesten en de meest aanstormende talenten in beide muziekstijlen.

Art of Dance presenteert de officiële event-website en trailer voor RESET en roept nogmaals alle hardstyle en hardtechno talenten van Nederland op voor een grote DJ contest.

Op de website van Reset kun je terecht voor de line-up van de mainstage en hardtechno area, maar ook lees je meer informatie over de grote Future Contest voor Reset. Wil je even je geheugen opfrissen, check dan de aftermovie en foto’s van de vorige editie en bestel gelijk je tickets online. Klik snel hier door voor de website!

De mainstage van Reset wordt onder andere opgeschrikt door een aantal vertegenwoordigers van het toonaangevende Scantraxx platform, zo kun je losgaan op de geheel eigen sound van D-Block & S-te-Fan en een spectaculaire battle tussen The Prophet en Headhunterz. Maar ook het megahotte label Minus Is More heeft een aantal toppers afgevaardigd: zo zal Crypsis zijn live-debuut maken op Reset, Chain Reaction aantonen dat zijn opkomende megahit “Lellebel” beslist geen toevalstreffer is en het nieuwe toptalent Anagenetic zal duidelijk maken dat zij dé vrouwelijke DJ is om in de gaten te houden de komende tijd. Ook Fusion Records heeft een flink aandeel in de line-up met de Noisecontrollers en Dozer. De staalkaart van vernieuwende hardstyle wordt voltooid met de live-act 2-Sidez van B-Front, Pulse en MC Rems. De avond zal hier gehost worden door MC Renegade.

De tweede area staat in het teken van goed opgebouwde sets, waarbij de artiesten de kans krijgen om lekker lang hun visie op hardtechno te geven. Voor deze klus zijn DaY-már, Elliott Devani en the Kev & Ries Show aangetrokken, zij zullen aantonen dat goede hardtechno niet alleen maar uit het buitenland hoeft te komen: ook Nederland heeft een aantal sublieme talenten in huis.

De derde area zal gevuld worden door jullie. Dat wil zeggen: alle hardstyle en hardtechno talenten van Nederland maken kans om te draaien op het grootste hardstyle en –techno clubevenement ter wereld. De postbode heeft inmiddels al rugklachten vanwege de zakken met demo’s die er binnenkomen bij Art of Dance, maar de organisatie heeft het idee dat er nog veel meer DJ’s in Nederland rondlopen die deze kans gegund moet worden. Heb jij een mix van 30 tot 60 minuten in de stijlen hardstyle of hardtechno, stuur deze dan aangevuld met een goede bio naar het volgende adres:

Art of Dance
t.a.v. Reset Future Contest
Postbus 2226
1500 GE Zaandam
Inzenden kan tot 22 februari, de winnaars zullen kort hierna bekend worden gemaakt en draaien in de Future room van Reset!

Tickets voor Reset zijn à € 25,- excl. fee verkrijgbaar via www.artofdance.nl en meer dan vierhonderd Primera voorverkooppunten.

Re-discover your passion and Reset your brain!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 28-01-2010 om 18:39 door Khadber | Translate:

Reacties (5)

Plaats reactie
HardstyleLover90 28-01-2010 @ 21:23:41

Kijk, daar gaan we dus fijn heen! Vette line-up!

Josh-T 28-01-2010 @ 21:39:31

Jammer dat minimumleeftijd 18 is, dan kun je waarschijnlijk ook geen plekje winnen op de line-up met een mixje als je 17 bent..

oostzaner 29-01-2010 @ 15:30:41

Kaartje net binnen gekregen. ^^

stefan janusch 19-03-2010 @ 09:25:52

zoooo by gekome van het feest van het jaar reset hemkade heeele maal los met de bu tot volgend jaaar ongeloofelyk en een lekkere wyffe daaar whaaaaaaaaaaaaaa urvrouw en der vriendinge :p :p :p :p :idea: (l) (l) :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

stefan janusch 19-03-2010 @ 09:30:05

ch
(l) :cool: ;) eckk maar kan nog wein ig fotos en filmpjes zien me hyves is stefan-janusch ^^ :)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook