Re:set: Vernieuwde editie in de North Sea Venue!

Je hebt er even op moeten wachten, maar eindelijk is de nieuwe datum van Re:set bekend. Op 7 april is de North Sea Venue weer omgebouwd tot hardstyle-walhalla waar je in drie zalen kunt knallen op de tracks die het ‘m doen, gepresenteerd door de artiesten die de toon aangeven op dit moment.

Net als bij de voorgaande editie in december zal de main naar een raw-hardstyle avond toewerken, de tweede zaal weer in het teken staan van de early hardstyle en is voor in de derde zaal de Future Re:set contest weer in het leven geroepen.

Future Re:set Contest
Het was altijd een contest die veel respons opleverde van veelbelovende talenten in de hardstyle; de Future Re:set Contest. Meerdere d.j.’s die hier aan meededen werden hierna geboekt op grotere feesten of opgenomen in het roster van de betere boekingskantoren. Zo ook voor Chain Reaction, die deze keer de jurering van de demo’s voor zijn rekening neemt. De Minus is More icoon werd een paar jaar geleden zelf ontdekt tijdens zijn sets in de Future Room van Re:set.

Chain Reaction: ‘Buiten het maken van muziek heb je ook een platform nodig waar je jezelf kan laten zien en horen. De Future Room van Re:set gaf mij die kans en fungeerde als springplank naar al de mooie podia die ik tegenwoordig mag betreden. Ik vind het echt heel cool dat ik nu op mijn manier een bijdrage kan leveren. Als er een artiest is die weet hoe het is om daar te mogen staan en weet hoe belangrijk dat kan zijn voor je carrière, dan ben ik het!’

Om een plekje te veroveren in de Future Re:set room moet je het volgende doen:
Maak een mix van max. 30 minuten.
Meld je aan op Soundcloud en wordt lid van de officiële Re:set DJ contest groep
Drop jou set + tracklist + een beschrijving waarin jij jezelf voorstelt en een motivatie geeft waarom jij 7 april in de Future Re:set room moet staan.
Plaats de set onder de volgende naam: ‘Artiest’ – Re:set DJ Contest 7-4-2012
Let op! Je kan tot 26 maart sets insturen. Sets na deze datum worden niet in behandeling genomen.

Uit de deelnemers worden 5 inzendingen gekozen die allemaal hun kunsten mogen gaan vertonen in de Future Re:set Room op 7 april. De winnaars worden op maandag 2 april bekend gemaakt!

Line-up
De volledige line-up voor 7 april:
- Noisecontrollers
- Crypsis
- Psyko Punkz
- Radical Redemption
- Chain Reaction
- Geck-o live
- Luna
- Activator
- Waverider
- Melanie di Tria
- Max B. Grant
- MC Nolz

Tickets
Tickets voor deze editie van Re:set zijn vanaf nu hier verkrijgbaar, via artofdance.nl en bij alle Primera shops.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 22-02-2012 om 18:23 door Khadber | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
Timmer 22-02-2012 @ 18:45:59

Die poster!!

Sunboom 23-02-2012 @ 17:40:44

Ze hebben hardtechno helemaal laten vallen dus?

Stefanoviic 23-02-2012 @ 18:32:46

lekkere lineup, jammer dat ik die dag overdag al op rebirth ben en die dag ook me defqon kaartjes moet halen.. dus energie en geld is dan op haha

Grazer 24-02-2012 @ 16:42:15

Hoe Vet dat Geck-o Live er is….ben benieuwd :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook