Respawn en Anagenetic in Heart for Hardstyle 58

Deze Maandag is het tijd voor een nieuwe episode van Heart for Hardstyle. Vorige week nodigde Heart for Hard, Dirty Workz artiest Inner Heat en resident ArmenianBoy uit voor een nieuwe guestmix. Deze week verwelkomt de organisatie weer twee nieuwe guests. Maandag 11 Februari kun je namelijk luisteren naar een 2-urige show van 20:00 tot 22:00(GMT+1), waarin nieuwe resident “Anagenetic” plaats neemt achter de draaitafels. Daarnaast kun je kennis maken met een nieuwe artiest en tevens nieuwe resident: Respawn.

Maandag staat aflevering 58 van de Heart for Hardstyle Radioshow in de planning. In het eerste uur maken we kennis met Respawn. Deze nieuwe aanwinst van het residentieteam is bekend van zijn eerdere project “Binary”, samen met Arboza. Met zijn nieuwe naam en nieuwe producties zal hij laten zien wat hij in huis heeft. In het tweede uur zal nieuwe resident: Anagenetic zorgen voor een stevige afsluiter. Eind vorig jaar kwam ze met de release: “Apocalypse” en was ze te vinden bij o.a. Xxlerator Raw, Last World Festival en Bassleader.

Maandag 11 Februari
20:00 – 21:00 Respawn
21:00 – 22:00 Anagenetic

Maandag 11 Februari kun je van 20:00 weer luisteren naar een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle op www.h4h.fm.

Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal. Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle shows ook op facebook: facebook.com/heartforhard & heartforhardstyle.com.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 10-02-2013 om 14:40 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook