Restylerz 2.0 viert 1-jarig bestaan

Op zaterdag acht juni bestaat het hardstyle concept Restylerz 2.0 alweer 1 jaar en dat moet natuurlijk dik gevierd worden! Restylerz 2.0, wat maandelijks georganiseerd wordt in Harders Plaza, heeft het afgelopen jaar laten zien dat er ook in Harderwijk keihard gebeukt kan worden!! Een dikke club als thuisbasis, loepzuiver geluid, gruwelijke line-ups en jouw als ultieme sfeermaker hebben ervoor gezorgd dat Restylerz 2.0 een vaste prik op de agenda is geworden voor vele hardstyle liefhebbers uit heel Nederland.

Voor het 1-jarige bestaan van Restylerz 2.0 heeft de organisatie drie topartiesten weten te strikken. Niemand minder dan Chain Reaction, E-Force en Atmozfears gaan op 08 juni Harders Plaza compleet op z’n kop zetten! Ook Kevin Kaos en Proto Bytez zijn van de partij. Check hieronder de complete line-up!

Chain Reaction
E-Force
Atmozfears
Kevin Kaos
Proto Bytez
MC Renegade

Tickets voor deze extra speciale “One Year Anniversary” editie van Restylerz 2.0 zijn zoals altijd te koop op www.restylerz.nl. Er zijn een beperkt aantal Early Bird tickets verkrijgbaar voor slechts €12,-. Wanneer deze uitverkocht zijn, gaan de regular tickets in de verkoop voor €15,-. Voor de late beslissers is er ook een (beperkte) deurverkoop van €18,- wat je ook, net als de voorverkoop tickets, direct toegang geeft tot de gehele club.

Restylerz Indoor Festival – Aftermovie
Op paas zondag, wat dit jaar op 31 maart viel, was ook de kick-off van het eerste Restylerz Indoor Festival, wat 2 tot 3 keer per jaar georganiseerd gaat worden in Harders Plaza. Voor het eerst in de geschiedenis van het bestaan van Harders Plaza was stond de club de hele avond in het teken van de hardere stijlen. Benieuwd hoe dit er aan toe ging? Check hier de aftermovie!

Voor het laatste nieuws, info, wijzigingen, time-tables en overige weetjes check je www.restylerz.nl. Vergeet ons ook niet te liken op www.facebook.com/restylerz2.0 en te volgen op Twitter via www.twitter.com/restylerz.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 19-05-2013 om 12:16 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Rikkk 21-05-2013 @ 16:16:10

Zeker weer aanwezig! :D Zin in

thehardstyleholland 25-05-2013 @ 11:52:57

AANWAZIG! :p

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook