Restylerz 2.0: Wasted Penguinz en Code Black te gast bij Harders Plaza

Op zaterdag 01 december zal de laatste Restylerz 2.0 van het jaar 2012 georganiseerd worden. Tijdens deze zesde editie zal Harders Plaza wederom alles uit de kast halen om jou een onvergetelijke avond te bezorgen! Inmiddels heeft Restylerz 2.0 al duizenden liefhebbers laten zweten op de beats van verschillende artiesten en kan met trots dit jaar afsluiten.

Afgelopen jaar heeft Restylerz 2.0 al heel wat topartiesten mogen verwelkomen: Ran-D, Frontliner, Frequencerz, Alpha2, Chain Reaction, Jack of Sound, Hasty Boy, Proto Bytez, Radical Redemption, Josh & Wesz, E-Force, Titan, B-Front, The R3belz, Tartaros, Submotion, Digital Punk en Solutio & The I’s. Dankzij deze topartiesten en met resident MC Renegade heeft Restylerz 2.0 telkens weer garant gestaan voor een gruwelijk vette avond!

01 December: Restylerz 2.0 – The Harders Styles
Harders Plaza kan met trots mededelen dat niemand minder dan Wasted Penguinz, Code Black, Kax Deejay en Mind.Illusion ook aan deze lijst toegevoegd kunnen worden. Deze helden zullen namelijk op 01 december Harders Plaza compleet op zijn kop zetten! Naast deze artiesten zullen ook DJ-Contest winnaar Reactiv en residents Proto Bytez aanwezig zijn. Check hier de complete line-up:

Line-up Restylerz 2.0
22:00 – 23:00 Reactiv
23:00 – 00:00 Proto Bytez
00:00 – 01:00 Mind.Illusion
01:00 – 02:00 Kax Deejay (Australië)
02:00 – 03:00 Wasted Penguinz (Zweden)
03:00 – 04:00 Code Black (Australië)
Hosted by MC Axys

Impressie
Benieuwd naar hoe de Restylerz 2.0 edities er aan toe gaan? Bekijk op www.restylerz.nl alle foto’s van afgelopen edities. Zo krijg je een goede indruk van de locatie en de gezellige sfeer. Meer weten over Harders Plaza? Neem dan een kijkje op .

Tickets
Tickets kosten slechts 12,00 euro in de voorverkoop. Er is ook een beperkte deurverkoop voor de late beslissers, deze heeft dezelfde prijs a 12,00 euro. Wil jij er zeker van zijn dat je binnenkomt? De organisatie raad je aan je ticket in de voorverkoop te komen om eventuele teleurstelling te voorkomen! De minimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar. Bij twijfel kan er om legitimatie worden gevraagd.

Social Media
Volg ons op Social Media en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws, leuke acties en overige informatie. www.facebook.com/restylerz2.0 en www.twitter.com/restylerz.

Restylerz 2.0 – www.restylerz.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 08-11-2012 om 19:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook