Restylerz Indoor Festival 2013: Hardstyle, Raw Hardstyle en Freestyle verdeelt over 4 zalen

In het paasweekend wat op 30 en 31 maart valt, bestaat Harders Plaza 5 jaar. Om dit te vieren heeft de club een waanzinnig 5 Years Anniversary Weekend in het leven geroepen waarin ook Restylerz, het bekendste hardstyle concept uit de regio, een grote rol gaat spelen. Voor het eerst in de geschiedenis van deze club zal Harders Plaza haar naam eer aan doen, want op zondag 31 maart gaat namelijk de hele locatie in het teken staan van de hardere stijlen!

Bij een jubileum als deze hoort natuurlijk ook een dikke line-up. De organisatie heeft voor dit speciale indoor festival gekozen om de Main Area te voorzien van RAW Hardstyle met o.a. Radical Redemption, Crypsis en Deetox vs. Titan. Ook zal er een speciale Freestyle Area komen waar o.a. de koningen van de Freestyle, Dr. Rude en Bass-D te zien zullen zijn. In de derde area gaat er een magische 4-uur durende battle plaatsvinden tussen Mind.Illusion, Juized en Submotion, bekend van The Magic Show. Last but not least krijgen de winnaars van de DJ contest een eigen area waarin het ook de hele avond keihard los zal gaan.

Bekijk hieronder de complete line-up van Restylerz Indoor Festival!

Rawstylerz Area
Deetox vs. Titan
Crypsis
Degos & Re-Done
Radical Redemption
Blackburn
Solutio & The I’s
MC Renegade

Freestylerz Area
Dr. Rude
Darkraver
Luna
Buzz Fuzz
Bass-D
Raoul Coolman
MC The Russian

A Magic Battle
Mind.Illusion vs. Juized vs. Submotion (4 hours battle)

Restylerz Talent Area
Proto Bytez
Modifyers (BE)
Kax Deejay (AUS)
Re-Activ
Dark Chemistry

Voordat het Indoor Festival plaats gaat vinden staat er op 02 maart nog een Restylerz editie op het programma. Voor deze editie zijn o.a. Psyko Punkz, Frequencerz en Atmozfears uitgenodigd om de Harders Plaza op zijn kop te zetten! Zet daarom ook op 02 maart een groot kruis in je agenda en zorg dat je ook deze weergaloze editie niet mist.

Ticketinformatie
Voor dit Indoor Festival zijn speciale Early Bird tickets in het leven geroepen. Early Bird Tickets kosten slechts €17,50 en zijn te koop op www.restylerz.nl. Let op! Er zijn slechts een paar honderd Early Bird tickets beschikbaar! Omdat dit de eerste keer is in het bestaan van Harders Plaza dat de hele locatie in het teken staat van de hardere stijlen verwacht de organisatie een flinke run op tickets. De organisatie verwacht dan ook dat deze Early Bird tickets snel uitverkocht raken. Regular tickets voor het Indoor Festival kosten in de voorverkoop €20,- ex. Fee en zijn verkrijgbaar op www.restylez.nl, www.hardersplaza.nl of bij een Free Record Shop bij jouw in de buurt.

Volg Restylerz op Social Media en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws, leuke acties en overige informatie. www.facebook.com/restylerz2.0 en www.twitter.com/restylerz.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 18-02-2013 om 16:47 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook