Restylerz Indoor Festival 2013: Trailer, Promomixen en Festivalinfo

Volgende week zaterdag staat het vernieuwde Harders Plaza Indoor Festival Center weer volledig in het teken van RAW Hardstyle, Hardstyle en Hardcore. Dan staat namelijk de tweede Indoor Festival editie van het bekende Restylerz concept op de agenda. Restylerz Indoor Festival is met meer dan 25 artiesten verdeeld over vier verschillende area’s een echt indoor festival waar duizenden liefhebbers van de hardere stijlen compleet uit hun dak kunnen gaan! Check hier de officiële trailer, beluister de laatste promomixen en check de laatste info!

Official Trailer Restylerz Indoor Festival:
YouTube Preview Image

Line-up
Restylerz Indoor Festival heeft ook dit keer weer een dikke line-up weten samen te stellen. Zo staat er onder andere een unieke battle tussen Deetox vs. Titan op het programma. Ook Radical Redemption, Chain Reaction en niemand minder dan B-Front staan in RAW Hardstyle area. De liefhebbers van euforische hardstyle kunnen helemaal los gaan op de beats van o.a. Atmozfears, Code Black en Audiotricz. Hou je liever van het stevigere werk? Dan kan je op 14 september in de Freestyle/Hardcore area terecht waar je o.a. Bass-D, Buzz Fuzz en Dr. Rude aan het werk kunt zien. De vierde area is een speciale talent area voor de resident DJ’s van Restylerz. Check hieronder de complete line-up!

Area 1: Rawstylerz
Radical Redemption
Deetox vs. Titan
B-Front
Chain Reaction
Solutio & The I’s
Mind.Illusion
MC Jeff

Area 2: Restylerz
Code Black (AU)
Atmozfears
Audiotricz
Proto Bytez

Area 3: Freestylerz
Bass-D
Dr. Rude
Buzz Fuzz
Raoul Coolman
Marlice
Vecino
MC The Russian

Area 4: Talents
Wes-B
Delta-R
Kax Deejay
Reactiv

Promomixen (Mixcloud)
Restylerz heeft op haar mixcloud pagina (www.mixcloud.com/restylerz) een aantal nieuwe promomixen online gezet. Je vind hier onder andere een nieuwe mix van Solutio & The I’s, Mind.Illusion en Wes-B! Deze week komt er nog een dikke promomix van Titan bij! Houdt het kanaals dus goed in de gaten en kom alvast lekker in de stemming voor 14 september!

Tickets
De Early-Bird tickets zijn inmiddels al weken uitverkocht. Tickets voor Restylerz Indoor Festival zijn in de voorverkoop nog te koop voor slechts €20,-. Je kunt je ticket kopen bij een van de 450 Primera Stores bij jouw in de buurt of online op www.restylerz.nl.

Busvervoer
De organisatie is speciaal voor deze editie van Restylerz Indoor Festival een samenwerking  aangegaan met Event Travel waardoor jij als bezoeker de mogelijkheid hebt om met de bus naar Harders Plaza te komen. Als Mocht je met een groep vrienden opgehaald willen worden bij een plek welke niet staat aangegeven als officiële opstapplek? Dat kan! Op een speciaal gemaakte pagina op de website van Event Travel kun je meer informatie vinden over deze service. Je kunt al een bus-retourtje boeken voor slechts €15,- in combinatie met voorverkoop ticket van €20,-! Voor slechts €35,- heb je dan het vervoer geregeld incl. een entreeticket. Wacht dus niet langer en reserveer jou plek in de bus via deze link: http://www.eventtravel.nl/evenement/766/1/restylerz_indoor_festival/

Restylerz Presents: Make Some Noise Wold Tour (19-okt-2013)
Middels dit persbericht wil de organisatie van Restylerz je alvast mededelen dat op 19 oktober het eerste officiële hardcore evenement gaat plaatsvinden in Harders Plaza! Met artiesten als Partyraiser, Endymion, Evil Activities, Frequencerz en een live optreden van Thera gaat deze “Make Some Noise” XL editie de boeken in als niet te vergeten! Voor tickets en meer info check je www.restylerz.nl!

Social Media
Houdt de website en de social media van Restylerz Indoor Festival goed in de gaten en blijf op de hoogte over het laatste nieuws. Restylerz Indoor Festival is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 05-09-2013 om 22:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook