Restylerz Indoor Festival 2013: Update

Op zaterdag 14 september staat het vernieuwde Harders Plaza in het teken van RAW Hardstyle, Hardstyle en Hardcore! Verdeeld over maar liefst 4 zalen wordt de gehele locatie voor de tweede keer volledig omgetoverd tot een festival walhalla voor de hardere stijlen. Met artiesten als B-Front, Radical Redemption, Bass-D, Code Black, Atmozfears en Chain Reaction gaat er deze dag opnieuw geschiedenis geschreven worden in Harderwijk. Een editie van Restylerz Indoor Festival die je dus echt niet mag missen!
Zoals vele van jullie hebben meegekregen maakt Harders Plaza vanaf 31 augustus de transformatie naar een Indoor Festival Center. Door deze verandering gaan ook de hardere stijlen een groter aandeel krijgen binnen de programmering van Harders Plaza. Dit betekent nog dikkere events, dikkere line-up en dat alles op een zaterdagnacht! De organisatie kan alvast verklappen dat op zaterdag 19 oktober een heel bijzonder event op de planning staat, namelijk een gruwelijk dikke Make Some Noise – World Tour editie! Maar voordat het zo ver is staat alles natuurlijk volledig in het teken van 14 september met de tweede editie van Restylerz Indoor Festival! Check hieronder de complete line-up.

Area 1: Rawstylerz
Radical Redemption
Deetox vs. Titan
B-Front
Chain Reaction
Solutio & The I’s
Mind.Illusion
MC Jeff

Area 2: Restylerz
Code Black (AU)
Atmozfears
Audiotricz
Proto Bytez

Area 3: Freestylerz
Bass-D
Dr. Rude
Buzz Fuzz
Raoul Coolman
Marlice
Vecino
MC The Russian

Area 4: Talents
Wes-B
Delta-R
Kax Deejay
Reactiv

Speciale Facebook Win-actie!
Iedereen die Restylerz Indoor Festival in zijn agenda op Facebook zet heeft de mogelijkheid om maar liefst 4 VIP tickets te winnen. Deze VIP tickets (gratis VIP entree, hand vol munten, backstage en meet-en-greet met artiesten) worden verloot onder alle deelnemers van het evenement op Facebook. Wacht dus niet langer en zet dit event direct in je agenda! Let op! Deze actie loopt tot a.s. zaterdag 31 augustus 2013. Vergeet het ook niet de delen met je vrienden, hoe meer zielen, hoe meer vreugde natuurlijk. De winnaars worden zondag 01 september bekend gemaakt op www.restylerz.nl.

Promomixen
De organisatie gaat in de komende weken een aantal exclusieve promomixen online zetten van artiesten die ook op 14 september te zien zijn in Harders Plaza. Houdt de website van Restylerz Indoor Festival daarvoor goed in de gaten!

Tickets
Tickets voor Restylerz Indoor Festival kosten €20,- ex. Fee en zijn verkrijgbaar op www.restylerz.nl, www.hardersplaza.nl of bij een van 450 Primera Stores in NL via het bekende Paylogic systeem.

Busvervoer
De organisatie is speciaal voor deze editie van Restylerz Indoor Festival een samenwerking  aangegaan met Event Travel waardoor jij als bezoeker de mogelijkheid hebt om met de bus naar Harders Plaza te komen. Als Mocht je met een groep vrienden opgehaald willen worden bij een plek welke niet staat aangegeven als officiële opstapplek? Dat kan! Op een speciaal gemaakte pagina op de website van Event Travel kun je meer informatie vinden over deze service. Je kunt al een bus-retourtje boeken voor slechts €15,- in combinatie met voorverkoop ticket van €20,-! Voor slechts €35,- heb je dan het vervoer geregeld incl. een entreeticket. Wacht dus niet langer en reserveer jou plek in de bus via deze link: http://www.eventtravel.nl/evenement/766/1/restylerz_indoor_festival/

Social Media
Houdt de website en de social media van Restylerz Indoor Festival goed in de gaten en blijf op de hoogte over het laatste nieuws. Restylerz Indoor Festival is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 26-08-2013 om 19:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook