Restylerz Indoor Festival pakt groots uit tijdens 2de editie

Voor alle liefhebbers van de hardere stijlen is er goed nieuws! Na het succes van de eerste Restylerz Indoor Festival editie in Harders Plaza komt er nu een vervolg en wel op zaterdag 14 september! Hoewel het niet de kick-off is van evenement zelf, hoort deze editie wel tot de kick-off van het vernieuwde Harders Plaza Indoor Festival Center. Harders Plaza gaat namelijk vanaf 31 augustus haar programmering aanpassen naar de wensen van haar bezoekers. Zo is het dus ook mogelijk dat op een zaterdag de gehele locatie in het teken staat van de hardere stijlen, wat tot op de dag van vandaag nog nooit is gebeurd.

Natuurlijk hoort bij een Indoor Festival ook een dikke line-up. De organisatie heeft dan ook een line-up samengesteld waar jij als bezoeker vast en zeker van gaat smullen. Check hieronder de complete line-up van Restylerz Indoor Festival!

Area 1: Rawstylerz
Radical Redemption
Deetox vs. Titan
B-Front
Chain Reaction
Solutio & The I’s
Mind.Illusion
MC Jeff

Area 2: Restylerz
Code Black (AU)
Atmozfears
Audiotricz
Proto Bytez

Area 3: Freestylerz
Bass-D
Dr. Rude
Buzz Fuzz
Raoul Coolman
Marlice
Vecino
MC The Russian

Area 4: Talents
Wes-B
Delta-R
Kax Deejay
Reactiv

Zoals je ziet heeft de organisatie kosten nog moeite gespaard om een dikke line-up neer te zetten. De bezoekers die op zondag 31 maart ook van de partij waren tijdens de eerste editie van Restylerz Indoor Festival weten wat ze te wachten staat. Heb jij de eerste editie onverhoopt moeten missen? Check dan hieronder de aftermovie en kom alvast lekker in de stemming.

YouTube Preview Image

Tickets
Vanaf vandaag zijn de eerste 250 early bird tickets beschikbaar voor slechts €18,- ex. Fee. Wanneer deze early bird tickets uitverkocht zijn, gaan de regular tickets in de voorverkoop voor een prijs van €20,- ex. fee. Tickets zijn de voorverkoop verkrijgbaar op www.restylerz.nl, www.hardersplaza.nl of bij een van 450 Primera Stores in NL via het bekende Paylogic systeem.

Busvervoer
De organisatie is speciaal voor deze editie van Restylerz Indoor Festival een samenwerking  aangegaan met Event Travel waardoor jij als bezoeker de mogelijkheid hebt om met de bus naar Harders Plaza te komen. Als Mocht je met een groep vrienden opgehaald willen worden bij een plek welke niet staat aangegeven als officiële opstapplek? Dat kan! Op een speciaal gemaakte pagina op de website van Event Travel kun je meer informatie vinden over deze service. Je kunt al een bus-retourtje boeken voor slechts €15,- in combinatie met voorverkoop ticket van €20,-! Voor slechts €35,- heb je dan het vervoer geregeld incl. een entreeticket. Wacht dus niet langer en reserveer jou plek in de bus via deze link: www.eventtravel.nl/evenement/766/1/restylerz_indoor_festival/

Social Media
Houdt de website en de social media van Restylerz Indoor Festival goed in de gaten en blijf op de hoogte over het laatste nieuws. Restylerz Indoor Festival is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder.

www.restylerz.nl
www.facebook.com/restylerz.20
www.twitter.com/restylerzVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 08-08-2013 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook