Reverze 2010 – Revelations: Laatste Informatie

Nu zaterdag, 20 februari, zal voor het vijfde jaar Reverze plaatsvinden in het Antwerpse Sportpaleis en de daaraan gekoppelde Lotto Arena. Dit megaspektakel in de harde stijlen heeft ondertussen een internationale naam en faam opgebouwd.

Ieder jaar worden de grenzen verlegd en de bezoekers omver geblazen met een ongeziene show. Ook dit jaar zal dat niet anders zijn. Ondertussen is Reverze ook opnieuw uitverkocht! Hieronder alvast de belangrijkste informatie kort samengevat.

Uitverkocht
Alle tickets voor Reverze zijn uitverkocht. Er zijn geen kaarten meer beschikbaar aan de ingang. De organisatie adviseert je om geen kaarten te kopen op de zwarte markt. Alle tickets zullen nagekeken worden op authenticiteit. Valse tickets worden geweigerd en de eigenaars ervan kunnen overgedragen worden aan de lokale overheden.

Gewone tickets = Hoofdingang Sportpaleis
De ingang voor alle gewone tickets is via de hoofdingang van het Sportpaleis. Houders van een regular ticket hebben geen toegang tot de Lotto Arena.

VIP-tickets = Enkel Ingang Lotto Arena
Als je een VIP-ticket hebt, moet je binnengaan via de ingang van de Lotto Arena. Deze ingang bevindt zich aan de linkerkant van het Sportpaleis. VIP tickets hebben toegang tot het Sportpaleis én de Lotto Arena gedurende de hele nacht. Aan de VIP-ingang krijg je een VIP polsbandje. Er zal ook een VIP-deck aanwezig zijn in het Sportpaleis. Toegang hiertoe kan echter met momenten om veiligheidsredenen beperkt worden.

Burn energy-shot ipv een glas champagne voor VIPs
VIP-bezoekers krijgen bij het binnen komen een Burn ‘energy-shot’ in plaats van een glas champagne. Wat extra energie zal beter van pas komen dan bubbels, toch?

Drank-tickets aan de deur (buiten)
Voordat je binnengaat in het Sportpaleis kan je buiten alvast je dranktickets kopen.

Bancontact/Mister Cash
Er zullen Bancontact/Mister Cash-terminals binnen aanwezig zijn. Er is ook een outdoor-terminal aan de linkerkant van de hoofdingang van het Sportpaleis.

Lockers
Er zijn lockers beschikbaar in het Sportpaleis en de Lotto Arena (gratis voor VIPs). Ze adviseren je om een locker met je vrienden te delen en daardoor geld en ruimte uit te sparen. Je kan voor 5 euro een kluisje huren. Daarbij komt nog een waarborg van 5€ die je terug krijgt bij het inleveren van je sleutel wanneer je vertrekt.

Camera
Bezoekers mogen een digitale fotocamera of wegwerp-camera meenemen. Professionele cameras of videocameras zijn daarentegen niet toegestaan.

Volgende zaken zijn niet toegelaten
Parfumflesjes / deodorant / eten & drinken / enige vorm van wapens of drugs

Nultolerantie / Minimumleeftijd
Er is een nultolerantiebeleid ten opzichte van wapens, drugs en agressie. Bezoekers zullen gecontroleerd worden aan de ingang. De minimumleeftijd voor Reverze is 16 jaar. Je bent verplicht om je identiteitskaart bij te hebben. Deze zal aan de ingang gecontroleerd worden.

Roken
Er geldt een totaal rookverbod in het Sportpaleis en de Lotto Arena (ook in de gangen). Een rokerszone zal via signalisatie worden aangegeven.

Reverze applicatie voor iPhone / iPod Touch
Er is een supervette Iphone App ontwikkeld voor Reverze. Heb je een Iphone of iPod Touch, ga dan snel naar de App Store en download er gratis de Reverze-app.

Reverze Merchandise
Er zijn verschillende merchandise stands op Reverze, zowel in het Sportpaleis als de Lotto Arena. Check zeker de nieuwe Reverze t-shirts, sweaters, caps, CD, enz..

Parking
Gelieve volgende link te raadplegen: http://www.sportpaleis.be/nl/praktisch/wegwijzer/auto

Park & Ride parkings
Alle informatie betreffende ‘Park & Ride’ is beschikbaar via volgende link.

Route
E19 Breda / A12 Bergen op Zoom – Rotterdam
Richting Antwerpen – Afrit 1 Merksem – Aan de afslag, sla rechtsaf en volg de pijlen richting Parking Noord
E34 Turnhout-Eindhoven / E313 Hasselt-Luik
Richting Antwerpen – Neem afrit Borgerhout voor de ring van Antwerpen – Aan de afrit, rechts afslaan – Na het 2de stoplicht ben je gearriveerd aan het Sportpaleis. Gelieve te parkeren aan Parking Slachthuis

Trein (NMBS)
Neem de trein naar Antwerpen Centraal Station. Vanaf daar kan je overstappen op tram 3 richting Merksem en afstappen aan de halte Sport. www.b-rail.be

Meer info? www.bassevents.eu & www.reverze.beVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 18-02-2010 om 16:14 door Khadber | Translate:

Reacties (8)

Plaats reactie
Woebe 18-02-2010 @ 16:38:45

Word knallen :cool:

Wesz 18-02-2010 @ 16:40:30

VIP voor mij ^^

Anodyne 18-02-2010 @ 17:23:53

Dat word een zotte show! stage van 60 op 25m, 3000+ lichten, dubbel zo veel geluidskasten als vorig jaar, dat word echt bommmmm!

Kan niet wachten! :D

lorennzkee 18-02-2010 @ 17:24:48

Voor mij ook vip:D
hoop dat ik daar niet te lang duurt voor je binnenkan.

powerk1ng 18-02-2010 @ 22:20:22

2de x mijn verjaardag vieren daar en 3de keer reverze! Dit jaar moet nog beter dan de voorgaande zijn, we gaan knalleeuhh!!

Uranium 19-02-2010 @ 20:45:23

Fiestjeeeeeeeeeeeeeee :D

Anodyne 21-02-2010 @ 10:20:41

Reverze was echt top! knalfeest!

Havane 21-02-2010 @ 22:59:56

Was zalig feestje maar da vechten mag gerust achterwege blijven…

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook