Sans Souci pakt internationaal uit aanstaande zaterdag

Zaterdag aanstaande is alweer de 14 e editie van hét Hardstyle concept Beatbusters in de Beuktempel van noord Nederland, de Sans Souci in Berlikum. Deze lokatie heeft wekelijks een programma staan,die alle Hardstyle en Hardcore bezoekers aanspreekt, in heel noord Nederland en daarbuiten.

Dj’s uit Nederland en ver daarbuiten staan wekelijks in Sans Souci hun kunsten te vertonen. Technoboy, Zatox, Noisecontrollers,Noize suppressor,Angerfist,Paul Elstak,Darkraver, Partyraiser,Headhunterz, Evil Activities, Neophyte,Psyko Punkz en Crypsis zijn maar een paar namen uit de lange lijst. Bekende labels als Fusion en Neophyte records hebben er hun labelnight gegeven. Kortom, Sans Souci is “The place to be” voor elke Hardstyle en Hardcore liefhebber.

The R3bels en Toneshifterz
Aanstaande zaterdag pakt Sans Souci dik uit met een internationale line up waar je je vingers bij aflikt. Toneshifterz en The R3bels zijn van de partij, om de boel eens flink los te komen draaien. The R3bels hebben nog maar vier maal eerder in Nederland gedraaid, als ze zaterdag Berlikum aandoen. Hun tracks als Straight To Beat en met Music To Us komen op elk feest tegenwoordig voorbij en worden ook zeer gewaardeerd door het publiek. De dag voor Beatbusters staan de Italiaanse mannen nog te draaien in Frankrijk. The R3bels, één van de redenen om dit weekend Beatbusters met een dikke streep in je agenda te zetten. Een andere reden om te komen is het optreden van de australische helden Toneshifterz. Deze mannen lijken onderhand in Nederland te wonen,gezien hun vele optredens in ons land,de laatste tijd. Met feesten als DefQon1, , Dance Valley Hard Nature en Freshtival zijn deze jongens bepaald geen kleine act meer. Hun platen worden stuk voor stuk goed ontvangen door iedereen en hun sets op feesten blazen het dak eraf!

Vecino en Zentiments
De dj uit het oosten des lands, Vecino, is een graag geziene gast in Sans Souci elke set verrast hij het publiek met dikke en rauwe sets. Momenteel zit hij veel in de studio en komen de eerste eigen producties voorzichtig naar buiten, waaronder een remix (een samenwerking met Crypsis) van Deepacks klassieker Here’s Johhny. Met optredens in onder andere Italie, Polen, Duitsland, Belgie en uiteraard Nederland is deze dj flink internationaal aan de weg aan het timmeren. De Zentiments is een samenwerking van E-Con Dj en The vision, twee zeer enthousiaste gasten die gigantisch goed bezig zijn in Hardstyle land. The vision brengt menig klapper uit op verschillende labels, waaronder Dirty workz en Kattiva Records. De samenwerking met E-Con dj is de ultieme samensmelting en dit levert energieke en harde sets op.

Dualdriven en Mizle
Dat Beatbusters ook de nodige aandacht geeft aan lokale talenten blijkt uit het feit dat er elke editie een er aantal in de line up staan. Deze keer is de eer aan Mizle om de avond te openen met een heerlijke opbouwende set. Deze jongen uit Leeuwarden is zichzelg de laatste jaren aan het bewijzen dat hij goed mee kan komen met de hedendaagse Hardstylescene en staat zijn mannetje dan ook goed tussen de “grote” namen. Dualdriven komen net als Vecino uit Hengelo en weten ook heel goed hoe ze het publiek moeten bespelen met hun uitmuntende sets en hun eigen producties. Ze zijn nu een paar jaar onderweg en wringen zich steeds dieper tussen de “gevestigde orde” en worden ook door het publiek steeds meer gewaardeerd.
Check ook de agenda van Sans Souci met de komende feesten.

Check ook de agenda van Sans Souci voor de komende maanden:

16 April: Neophyte Records – Creators of the Core
23 April: Beatbusters – My Style is Hardstyle
21 Mei: Illegal Vibes – Official After Party
25 Juni: Overstuurd – Kermis Edition

Social Media:
twitter.com/SansSouciBerlik
youtube.com/sanssouciberlikum

Check ook de vernieuwde site: discotheek.sanssouciberlikum.nl

Zaterdag gaan de deuren van Sans Souci aan het Hemmemaplein 5 te Berlikum om 22.00 uur open en gaan ze pas om 05.00 uur weer op slot.

Zorg dat je op tijd bent om niks te missenVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 07-04-2011 om 20:53 door Khadber | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
iSenSe` 08-04-2011 @ 09:48:37

we mogen weer! :yes: :cheer:

Inno 09-04-2011 @ 08:43:38

:D Zin in!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook