Sans Souci presenteert najaarsprogramma 2013

Wanneer vele Nederlanders de afgelopen maand de vakantie doorbrachten in een mooi en zonnig oord, nam de Sans souci de tijd om te werken aan een gloednieuwe, loepzuivere en kneiterharde geluidsinstallatie.

Nu was het geluid in Sans souci al niet kinderachtig, maar met deze ultieme nieuwe set behoort de club ineens letterlijk tot de meeste harde beuktempels van Nederland. Ook voor dit najaar geeft Sans souci weer keihard gas met een volle agenda feesten met artiesten die de nieuwe geluidsinstallatie tot het maximale zullen drijven. Lees je mee?

5 oktober Beatbuster- My style is hardstyle
Haal je feestmuts maar van zolder, want dit wordt een extra feestelijk avondje! Sans souci viert deze avond namelijk haar vijftienjarige bestaan in de nieuwe opstelling. Deze avond dan ook extra danseressen, dragon girls en paaldanseressen.

Line-up:
Subtronic
Vintageboy
Diabolic vs Influentialz
D’Cepticon vs The Vinyl Pimp
Blockside vs The Tempest
Clock Kid
Pacifier vs Viruz
Mc Drip
Mc Triggah

19 oktober Overstuurd- Italian edition
Voor het beste van Italië hoef je niet naar Milaan, Rome of Napels. Nee hoor, je gaat gewoon een avondje naar…Berlikum! Traditiegetrouw haalt Sans souci weer de allerbeste hardcore geweldenaars uit Italië voor een portie onvervalst raggen, Italian style welteverstaan.

Line-up:
Noize Suppressor
Mad Dog
Tommyknocker
AniMe
Amnesys
Mc Drip
Mc Triggah

2 november Theracords 5 years anniversary
Het toonaangevende hardstyle label dat het net even een tikje anders doet. Deze avond staat de vijfjarige anniversary van dit label centraal in jouw Sans souci. Bezoekers ontvangen gratis exclusief een Theracords polsbandje bij 10 consumptiemuntjes.

Line-up:
Delete
Thera
Prefix & Density
Geck-o
Mc Drip
Mc Triggah

16 november Pussy Club – Hot Showers
Hell yeah, het is tijd voor pussy & hardbeats! Sinds jaar en dag al één van de meest succesvolle succesvolle concepten van Sans souci. Ze hebben een speciale hardcore en freestyle heroes line-up weten neer te zetten. Waaronder the godfather of hardcore Paul Elstak, en Mister Bacardi Steve the Darkraver Sweet! Verder Frieslands trots die samen met Tiësto op Creamfields stond en in oktober in de Ziggo Dome staat! Make some noise for Punish! Hij zal een freestyle set waar je u tegen zegt ten gehore brengen! Tijdens deze editie maken ze het nog een tikkie heter door een paar nog hetere dames onder de douche te zetten!

Line-up:
Paul Elstak
Darkraver
Panic
Punish
The Villain
Mc Drip
Mc Triggah

30 november Beatbusters – My style is Hardstyle

Line-up:
Frequencerz (speciale My style is Hardstyle set!)
Silvio Aquila
Lanoz
Spirit
Black Sunrise & Goatbusters
Chronic Error
Mc Drip
Mc Triggah

14 december Overstuurd – Hard, Harder, Hardst edition | gratis entree!
Deze avond is gratis entree, het enige dat je mee moet nemen is een paar oordoppen en een goed humeur! Ze gaan de speakers ff maximaal uittesten met een portie frenchcore, darkcore en hardcore. Het gaat niet hard maar kneiterhard!

Line-up:
Amplifier
Cheese
Trypsin
Agressive
Evilicious
Beatshock
Pathogen
Justino
D-Noize
Mc Drip
Mc Triggah

25 december Overstuurd- Banging Christmas
Inmiddels weet je wel dat je tijdens de kerstdagen in jouw Sans souci niet het kinderkoor uit Wenen hoeft te verwachten met hun liefdevolle kerstliederen. Hell no! In plaats daarvan hardcore, hardcore en nog eens hardcore! Terror en Frenchcore Sil vous plait! De line-up is om te smullen:

Partyraiser
Dr. Peacock
Drokz
Darkcontroller
The Crazy 2
System X
Mc Drip
Mc Triggah

26 december Pussy Club – Hot and steamy on a Christmas night
Op tweede kerstdag laat Santa Claus zijn elfjes afreizen naar Sans souci voor een geil showtje tijdens de kersteditie van Pussy Club. Natuurlijk in combinatie met de lekkerste hardstyle, hardcore en freestyle! Vorig jaar wist Korsakoff Berlikum compleet in het duister te zetten, ze komt graag weer langs voor een re-match en gaat kijken of Berlikum het wel aan kan dit keer!

Korsakoff
Ran-D
Da Pauli
Rayzor & Triple Six
Diabolic
Vecino
Tim-E
Mc Drip
Mc Triggah

Zo het mag duidelijk zijn. Jij hebt dit najaar geen beter party-excuus dan jouw good old Sans souci!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 06-10-2013 om 16:17 door Khadber | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook