Scantraxx & The 2Dangerous Show – We Are One: 15 maart Max Enforcer

Dit jaar bestaat Scantraxx 10 jaar. Een gigantische mijlpaal gelinkt aan een decennium vol perfecte momenten en herinneringen. Voor Scantraxx als bedrijf, hun dj’s, maar ook voor alle hardstyle liefhebbers die hun overal volgen. Scantraxx en The 2Dagerous Show bundelen hun krachten om dit decennium van Scantraxx te vieren.

Waarom? Because We Are One!

Wat kan je verwachten?
Iedere donderdag in maart, van 21.00 tot 00.00, zal de 2Dangerous crew een live-show hosten in samenwerking met Scantraxx. De scantraxx DJ’s zullen hun beste tracks selecteren en levendige sets gaan draaien. Tegelijkertijd kan je exclusieve goodiebags winnen.

15 maart – Max Enforcer
Als een van de pioniers in de Hardstyle scene heeft Max Enforcer onlangs het label Gold Records gelanceerd, in samenwerking met het Scantraxx platform. Max staat ervoor dat zijn optredens extreem euphorisch, hard en exclusief zijn zodat ze een ware innovatieve stijl laten halen. Zijn lange ervaring als een publiekspleaser maken zijn sets zo energiek als maar kan. Zijn exclusieve sets op de grote podia, zijn hits en anthems, maken date r genoeg reden is om aanstaande donderdag te luisteren naar zijn set in de We Are One! special

Samen met de vaste 2Dangerous Crew en de DJ’s van Scantraxx zal deze speciale maand worden gevult met alle hardere stijlen zoals je van The 2Dangerous Show gewent bent.

Tune donderdag 15 maart in op Fear.FM Harder van 21.00 tot 00.00 (GMT +1) voor de derde We Are One! 2Dangerous ft. Scantraxx special met Max Enforcer

Wil je op de hoogte blijven van al het 2Dangerous nieuws? Ga dan naar de website of jouw favoriete social media:
www.2dangerous.com
www.2dangerous.com/twitter
www.2dangerous.com/facebook
www.2dangerous.com/soundcloudVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 15-03-2012 om 10:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook